LEGO City 60277 - Policejní hlídková loď

Plovoucí model Policejní hlídková loď od Lego City Police je nabitý působivým funkcemi, včetně propracované řídící stanice a policejního dronu.
EAN: 5702016912111
Kód 1: 2260277
Kód 2: 60277LEG
1 129 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Plovoucí model Policejní hlídková loď od Lego City Police je nabitý působivým funkcemi, včetně propracované řídící stanice a policejního dronu. Děti mohou pákou vypustit potápěče a podvodní skútr, případně použít vystřelovač sítě a zasáhnout miniponorku zločinců. S 5 minifigurkami na palubě včetně Gracie Goodhartové, Frankie Lupelliho a Hacksawa Hanka ze seriálu Lego City Dobrodružství nebude o inspiraci nouze.

S modelem policejní hlídkové lodi, která plave na vodě, si děti mohou přehrávat scény ze seriálu Lego City Dobrodružství. Sada je doslova nabitá parádními funkcemi a obsahuje minifigurky seriálových postav. Co všechno najdete v krabici? Vše, co mohou děti potřebovat k sestavení policejního člunu s parádním velitelským střediskem a vězením. Navíc nechybí dron, podvodní skútr, miniponorka, postavy ze seriálu Lego City a figurka žraloka. Děti mohou s lodí vyrazit na vodu, uvěznit lupiče pomocí síťometu, vyslat do akce potápěčský skútr a vytvářet celou řadu nových příběhů s postavami z oblíbeného seriálu Lego City. Stavebnice vyžaduje pouze ty nejzákladnější stavitelské dovednosti.

  • Policejní hlídková loď měří přes 13 cm na výšku, 33 cm na délku a 12 cm na šířku

  • Počet kostek: 276

Mezi Lego doplňky najdete bankovní sejf se zlatými cihličkami a vybavení pro minifigurku policejního potápěče. Nechybí tištěný návod na stavění a interaktivní návod Instructions PLUS pro začínající stavitele, který najdete v bezplatné aplikaci s Lego návody pro chytré telefony a tablety. Policejní sady od Lego City vybízejí k otevřenému hraní a obsahují realistické budovy, parádní vozidla a zábavné postavy. Zároveň dětem pomáhají zdokonalovat fyzické dovednosti a získávat sebevědomí.

Všechny Lego kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a aby se s nimi dobře hrálo – a to již od roku 1958. Sady od Lego City procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje přísné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28 x 48 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 276
Věk: Od 5 let
Načítám