LEGO Disney Princess 43192 - Popelka a královský kočár

Fanoušci Popelky se mohou těšit na magická dobrodružství, která jim přinese propracovaná sada Popelka a královský kočár od Lego Disney, které otevřou ještě více možností. 
 
EAN: 5702016916430
Kód 1: 43192LEG
Kód 2: 2243192
35,19 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci Popelky se mohou těšit na magická dobrodružství, která jim přinese propracovaná sada Popelka a královský kočár od Lego Disney, které otevřou ještě více možností. Podněcujte vzrušující hraní rolí a vytváření kreativních příběhů prostřednictvím této rozkošné sady. Prozkoumejte kočár, do kterého se vejdou dvě minipanenky, políčko s dýněmi nebo truhla s pokladem, kterou lze umístit za kočár. Navíc nechybí tři Lego figurky zvířecích kamarádů.

Tato skvělá Lego Disney sada je plná zábavných doplňků, včetně pozvánky na ples, hůlky, korunky a skleněných pantoflí. Ideální pro ztvárnění oblíbených filmových scén nebo otevřené hraní. Všichni milovníci Popelky budou tuto stavebnici doslova zbožňovat.

  • Model kočáru s koňmi měří přes 13 cm na výšku, 27 cm na délku a 9 cm na šířku

  • Počet kostek: 237

Sada je perfektní volbou na hraní i na výstavku a je zárukou spousty kreativní zábavy. Tištěné návody jsou super, ale digitální průvodce stavěním Instructions PLUS je boží! S aplikací s Lego návody na stavění si mohou malí stavitelé model během stavění různě vizualizovat a přibližovat. Tato zábavná sada nabízí také drobné doplňkové modely, které nakopnou dětskou kreativitu a představivost.• Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Popelka
Věk: Od 6 let
Načítám