LEGO Disney Princess 43189 - Elsa a Nokk a jejich pohádková kniha dobrodružství

Nápaditá sada Elsa a Nokk a jejich pohádková kniha dobrodružství od Lego Disney dětem umožní přehrát si scény a příběhy z Disney filmu Ledové království 2.
 
EAN: 5702016909159
Kód 1: 2243189
Kód 2: 43189LEG
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Nápaditá sada Elsa a Nokk a jejich pohádková kniha dobrodružství od Lego Disney dětem umožní přehrát si scény a příběhy z Disney filmu Ledové království 2. Zábava začíná otevřením knížky! Co na vás čeká v začarovaném lese a za jeho hranicemi? Tato parádní sada je otevírací knihou se dvěma modely uprostřed. Obsahuje také samolepky a menší modely pro větší inspiraci. Milované postavy, mezi kterými nechybí Elsa, Olaf, zemní obr, Nokk a Iduna, jsou připravené prožít kouzlené dobrodružství, řadu nových příběhů a spoustu zábavy. Tuto sadu si zamilují všichni fanoušci filmu Ledové království 2. Otevřete knihu, která ukrývá mikrosvět plný dobrodružství. Dobrodružství na cesty.

  • Rozměry otevřené knížky jsou 23 cm na šířku, 12 cm do hloubky a 8 cm na výšku – což je ideální velikost pro nové příběhy, které můžete prožívat i na cestách.

  • Počet kostek: 125

Tištěné návody jsou super, ale digitální průvodce stavěním Instructions PLUS je boží! S aplikací s Lego návody na stavění si mohou malí stavitelé model během stavění různě vizualizovat a přibližovat. Díky detailně zpracovaným mikropanenkám a oblíbenému prostředí z filmu je tato sada na motivy Ledového království 2 zárukou kreativního hraní, které buduje důležité dovednosti.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 21 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Ledové království, Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 125
Věk: Od 5 let
Načítám