LEGO Disney Princess 43186 - Mlok Bruni – sestavitelná postavička

Získejte si přízeň fanoušků Disney filmu Ledové království 2 půvabnou sadou Mlok Bruni – sestavitelná postavička Lego Disney! Bezvadná stavebnice nabízí světle modrou figurku mloka a 3 malé modely.
EAN: 5702016910032
Kód 1: 43186LEG
Kód 2: 2243186
11,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Získejte si přízeň fanoušků Disney filmu Ledové království 2 půvabnou sadou Mlok Bruni – sestavitelná postavička Lego Disney! Bezvadná stavebnice nabízí světle modrou figurku mloka a 3 malé modely. Součástí je i tištěný návod na stavění s digitálními pokyny Instructions PLUS! S pomocí aplikace s LEGO návody se i menší stavitelé budou moci cítit jako opravdoví mistři… co víc si lze přát?  Tato roztomilá sada inspirovaná filmem Ledové království 2 obsahuje sestavitelnou Lego figurku mloka, ohniště, sněhovou vločku a 2 kousky marshmallow na klacíku. Model dětem pomůže s rozvojem stavitelských dovedností a popustí uzdu jejich představivosti. Jde o skvělý doplněk k jakýmkoliv dalším stavebnicím z edice Ledové království od Lego Disney. Tuto stavebnici, která ukrývá spoustu nápaditých herních možností, si zamilují všichni fanoušci filmu Ledové království 2.

  • Zábavný přenosný model mloka Bruniho měří přes 4 cm na výšku a 14 cm na délku. Je možné jej stavět stále dokola a bude se skvěle vyjímat kdekoliv v dětském pokojíčku.

  • Počet kostek: 96

Tištěné návody jsou super, ale digitální průvodce stavěním Instructions PLUS je boží! S aplikací s Lego návody na stavění si mohou malí stavitelé model během stavění různě vizualizovat a přibližovat. Okouzlete děti touto kreativní stavebnicí od Lego Disney na motivy filmu Ledové království 2. S touto roztomilou postavou mohou děti objevovat skrytá zákoutí kouzelného světa!

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání.Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 16 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 96
Věk: Od 6 let
Načítám