LEGO Technic 42123 - McLaren Senna GTR

Hledáte skvělý dárek pro malého nebo staršího milovníka rychlých vozů? Stavebnice Lego Technic McLaren Senna GTR je tou pravou volbou – a zamiluje si ji i každý dospělý fanda!
EAN: 5702016913330
Kód 1: 2242123
Kód 2: 42123LEG
1 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte skvělý dárek pro malého nebo staršího milovníka rychlých vozů? Stavebnice Lego Technic McLaren Senna GTR je tou pravou volbou – a zamiluje si ji i každý dospělý fanda! Tento sběratelský model disponuje spoustou autentických prvků inspirovaných ikonickým vozem a nenechá nikoho chladným. Prozkoumejte realistické prvky vozu, například propracovaný motor V8 s pohyblivými písty, dveře, které se otevírají „nahoru a ven“, jak to známe u skutečného auta McLaren. Ovládejte model kolečkem na vrchní straně a vychutnejte si projížďku ve svém vlastním vozidle McLaren. Hledáte parádní dárek pro fanouška automobilových závodů či milovníka superaut? Tato sada je skvělou volbou pro stavitele ve věku od 10 let, kteří by si rádi postavili a vystavili své vlastní závodní auto McLaren.

Tento úžasný model závodního automobilu se bude vyjímat na každé výstavce a určitě nadchne všechny děti i dospělé s vášní pro superauta, automobilové sporty a automobilku McLaren. Sběratelská replika vozu McLaren se pyšní stejným potiskem a barvami jako skutečné auto. Řada Lego Technic nabízí pokročilé stavebnice pro mladé fanoušky, kteří se cítí na náročnější stavitelskou výzvu.

  • Model měří přes 9 cm na výšku, 32 cm na délku a 12 cm na šířku

  • Počet kostek: 830

Již od roku 1958 splňují kostky Lego Technic ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Dílky Lego Technic vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 830
Věk: Od 10 let
Načítám