LEGO Technic 42122 - Jeep Wrangler

Sotva se najde dítě, které by si nechtělo postavit vlastní vysoce výkonný teréňák 4x4. S modelem Jeep Wrangler od Lego Technic se nyní sny mohou stát skutečností. Kluci a holky od 9 let si s tímto kultovním teréňákem užijí spoustu zábavy.
EAN: 5702016913316
Kód 1: 2242122
Kód 2: 42122LEG
44,58 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sotva se najde dítě, které by si nechtělo postavit vlastní vysoce výkonný teréňák 4x4. S modelem Jeep Wrangler od Lego Technic se nyní sny mohou stát skutečností. Kluci a holky od 9 let si s tímto kultovním teréňákem užijí spoustu zábavy. Díky přednímu řízení pomocí tlačítka a výkonnému odpružení náprav mohou děti svůj model testovat na překážkách po celé domácnosti. Model Jeep Wrangler od Lego Technic je nabitý autentickými detaily, což z něj činí parádní dárek pro děti zbožňující zábavné repliky aut. S předním řízením, výkonným odpružením náprav a navijákem se děti mohou vydat na dobrodružnou jízdu v terénu skoro jako ve světoznámém voze Jeep Wrangler. Úžasná replika vozu Jeep Wrangler se neobejde bez autentických detailů, jako jsou klasická kulatá přední světla, maska chladiče se sedmi mřížkami, náhradní pneumatika a sklápěcí zadní sedadla.

Hledáte ideální stavebnici pro děti, které milují sběratelské modely aut? Replika vozu Jeep Wrangler Rubicon představuje vynikající dárek pro malé Lego fanoušky, kteří jsou připraveni na další výzvu. Děti si určitě zamilují atraktivní barevnou kombinaci žluté a černé a prestižní značku Jeep Wrangler Rubicon. Otevírací dveře a kapota poskytnou snadný přístup k propracovanému interiéru modelu SUV vozu.  Řada LegoTechnic otevírá bránu do světa techniky pro mladé Lego fanoušky připravené na další stavitelskou výzvu.

  • Model vozu Jeep Wrangler Rubicon měří přes 12 cm na výšku, 24 cm na délku a 13 cm na šířku – ideální velikost na hraní i vystavení.

  • Počet kostek: 665

Již od roku 1958 splňují kostky Lego Technic ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 665
Věk: Od 9 let
Načítám