LEGO Technic 42119 - Monster Jam Max-D

Inspirujte mladé fandy show Monster Jam k sestavení vlastního monster trucku se sadou Max-D od Lego Technic. Díky natahovací funkci si kluci i holky budou moct přehrávat odvážné kousky, které znají z Monster Jam arény.
EAN: 5702016890631
Kód 1: 2242119
Kód 2: 42119LEG
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte mladé fandy show Monster Jam k sestavení vlastního monster trucku se sadou Max-D od Lego Technic. Díky natahovací funkci si kluci i holky budou moct přehrávat odvážné kousky, které znají z Monster Jam arény. Model 2v1 se pyšní spoustou parádních prvků a funkcí, takže je k nerozeznání od skutečného vozu. Nechybí autentické grafické provedení, barvy, hroty a pohyblivá vlajka. Dejte svým malým fanouškům monster trucků možnost přehrávat si oblíbené kaskadérské kousky s Lego Technic modelem vozu Monster Jam Max-D. Dvě stavitelské výzvy! Parádní monster truck Max-D lze přestavět na natahovací čtyřkolku, takže zábava jen tak neskončí. Natahovací funkce zaručí, že děti s monster truckem a čtyřkolkou vyjedou do akce dřív, než byste řekli Monster Jam aréna. Jednoduše vozy potáhněte dozadu a vyšlete do akce.

Hledáte skvělou hračku pro děti, které milují monster trucky? Tato stavebnice je ideální pro děti od 7 let, které milují vzrušující vozidla. Do detailu propracovaný monster truck Max-D je vybaven ikonickými hroty a kovovou karoserií s potiskem plamenů – přesně jako skutečný stroj. 

  • Model stroje ze show Monster Jam měří přes 10 cm na výšku, 25 cm na délku (s vlajkou) a 11 cm na šířku.

  • Počet kostek: 230

Návod na sestavení modelu Max-D a digitální návod Instructions PLUS jsou k dispozici v bezplatné aplikaci s Lego návody na stavění. Návod na sestavení čtyřkolky je k dispozici na internetu.Řada Lego Technic nabízí pokročilé stavebnice pro mladé Lego fanoušky připravené na další stavitelskou výzvu.

Již od roku 1958 splňují kostky Lego Technic ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Dílky Lego Technic vyhovují přísným globálním bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 14 x 26 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 230
Věk: Od 7 let
Načítám