LEGO DOTS 41926 - Kreativní sada party dortíků

Blýskněte se před svým potomkem dokonalou party se zábavnou stavebnicí Kreativní sada party dortíků od Lego DOTS!
EAN: 5702016914863
Kód 1: 41926LEG
Kód 2: 2241926
21,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Blýskněte se před svým potomkem dokonalou party se zábavnou stavebnicí Kreativní sada party dortíků od Lego DOTS! Je navržena pro rychlé sestavení a nabízí klukům i holkám možnost vytvářet a zdobit si vlastní barevné dortíky s odnímatelnou polevou, pod níž se skrývá tajná přihrádka na svíčku a malá překvapení.

Sada obsahuje 8 přizpůsobitelných dortíků, arch se samolepkami, sestavitelné svíčky a spoustu barevných zdobítek. Děti si mohou ozdobit dortíky podle předlohy nebo použít vlastní fantazii a kreativní dovednosti a vytvořit si vlastní vzory. Vlastnoruční výtvory si pak mohou vzít domů na památku. Přiložené dílky jsou skvělé pro zdobení. Děti mohou také použít zdobítka z jakékoliv jiné sady nebo třeba ze sáčků s DOTS doplňky ze 3. série. Tuto kreativní sadu si zamiluje každé dítě s vášní pro tvoření. Jde o skvělou skupinovou aktivitu na oslavu. Dortíky mají zábavnou příchuť, takže holky i kluci ve věku od 6 let je budou zbožňovat. Pod polevou se navíc ukrývá tajná přihrádka. Tyto chutné dortíky představují skvělou volbu pro jakoukoliv oslavu, která děti zaručeně zabaví.

Lego DOTS nabízejí otevřené a kreativní hraní a vybízejí děti k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních doplňků. Zábava a Lego hraní se tak dostává do rukou i těm, kteří se třeba s těmito hračkami zatím nesetkali.

  • Dortíky mají v průměru 6 cm a jsou vysoké 3 cm

  • Počet kostek: 623

Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 22 x 8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 623
Věk: Od 6 let
Načítám