LEGO DOTS 41925 - Kazeta tajemství

Probuďte v šikovných dětech kreativitu s úžasnou stavebnicí Kazeta tajemství od Lego DOTS! Sada navržená pro rychlé sestavení dává klukům a holkám příležitost vytvářet a zdobit si vlastní uzamykatelné kazety tajemství s prostorem na cennosti.
EAN: 5702016914856
Kód 1: 2241925
Kód 2: 41925LEG
329 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Probuďte v šikovných dětech kreativitu s úžasnou stavebnicí Kazeta tajemství od Lego DOTS! Sada navržená pro rychlé sestavení dává klukům a holkám příležitost vytvářet a zdobit si vlastní uzamykatelné kazety tajemství s prostorem na cennosti a neustále je předělávat. Díky uzavřenému úložnému boxu s víkem bude úklid dílků hračka. Tato kouzelná sada obsahuje otevírací kazetu ve tvaru knížky s funkčním zámkem a místem uvnitř a menší krabičku s rámečkem na fotku, 2 klíče, organizér a spoustu zdobítek!  Přiložená zdobítka skvěle poslouží při vytváření jedinečných designů. Děti mohou použít dílky i z ostatních sad, třeba ze sáčku s DOTS doplňky z 3. série (41921LEG).

Odměňte dětskou snahu kreativní sadou Kazeta tajemství od Lego DOTS. Je ideální volbou pro děti, které rády tvoří a chtějí se projevovat pomocí nejrůznějších designů a výtvorů. Představivost na první místě!

Tuto tvořivou hračku si zamiluje každá kreativní duše. Užitečné krabičky představují skvělý a zábavný dárek či kreativní odměnu pro holky i kluky ve věku od 6 let.  

  • Originální skrýš na nápady! Uzamykatelná kazeta ve tvaru knihy měří 3 cm na výšku, 8 cm na šířku a 9 cm na délku – to jsou ideální rozměry pro ukrytí jakéhokoliv tajemství.

  • Počet kostek: 273

Rozbalte sadu a pusťte se do stavění krabiček. Díky jednoduchému návodu to bude hračka. Pohodový úklid zbývajících dílků zajistí přiložený organizér. Tato suprová uzamykatelná kazeta ve tvaru knížky nabízí neomezené tvůrčí možnosti, které dětem pomohou v rozvoji fantazie a sebedůvěry ve vlastní kreativitu. Lego DOTS nabízejí otevřené a kreativní hraní a vybízejí děti k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních šperků nebo bytových doplňků. Zábava a Lego hraní se tak dostává do rukou i těm, kteří se třeba s těmito hračkami zatím nesetkali.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 22 x 22 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 273
Věk: Od 6 let
Načítám