LEGO DOTS 41924 - Krabička tajemství

Inspirujte malé kutily nebo milovníky zvířat parádní stavebnicí Krabička tajemství od Lego DOTS! Sada navržená pro rychlé sestavení umožní klukům a holkám vytvořit a přizpůsobit si vlastní krabičku na všechna malá tajemství.
EAN: 5702016914849
Kód 1: 2241924
Kód 2: 41924LEG
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Inspirujte malé kutily nebo milovníky zvířat parádní stavebnicí Krabička tajemství od Lego DOTS! Sada navržená pro rychlé sestavení umožní klukům a holkám vytvořit a přizpůsobit si vlastní krabičku na všechna malá tajemství. Díky úložnému boxu s víkem bude úklid a roztřídění dílků hračka. Rozbalte sadu a pusťte se do sestavení tajemného držáku. Díky jednoduchému návodu to bude hračka. Pohodový úklid zbývajících dílků zajistí přiložený organizér. Darujte dětem kreativní a praktický dárek v podobě sady od Lego DOTS. Tato suprová krabička tajemství ve tvaru kočky nabízí neomezené tvůrčí možnosti, které dětem pomohou v rozvoji fantazie a sebedůvěry ve vlastní kreativitu.

Odměňte mladé kreativní duše sadou Krabička tajemství od Lego DOTS. Obsahuje krabičku se 2 tajnými přihrádkami, organizér a řadu zdobítek. Zjevná osobitost! Při zdobení krabičky tajemství budou děti rozvíjet své návrhářské schopnosti, ať už se nechají inspirovat ukázkami vzorů na obalu nebo vymyslí vlastní neotřelý styl. Přiložená zdobítka skvěle poslouží při vytváření vlastní designů. Děti mohou použít dílky i z ostatních sad, třeba ze sáčku s DOTS doplňky z 3. série (41921LEG). Tuto tvořivou hračku si zamiluje každá kreativní duše. Užitečný držák představuje skvělý a zábavný dárek či kreativní odměnu pro holky i kluky ve věku od 6 let. Originální skrýš na nápady!

  • Krabička tajemství měří 12 cm na výšku, 7 cm na šířku a 7 cm do hloubky – to jsou ideální rozměry pro ukrytí jakéhokoliv tajemství.

  • Počet kostek: 451

Lego DOTS nabízejí otevřené a kreativní hraní a vybízejí děti k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních šperků nebo bytových doplňků. Zábava a Lego hraní se tak dostává do rukou i těm, kteří se třeba s těmito hračkami zatím nesetkali.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 22 x 22 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 451
Věk: Od 6 let
Načítám