LEGO Friends 41665 - Stephanie a její kočičí boxík

Podpořte u dětí lásku ke zvířatům dárkem v podobě Stephaniina boxíku od Lego Friends. Uvnitř této přenosné stavebnice čeká na kluky a holky LegoFriends minipanenka Stephanie a její kočka v 1 ze 4 různých barev.
 
EAN: 5702016915464
Kód 1: 41665LEG
Kód 2: 2241665
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Darujte svému potomkovi jen tak přenosnou sadu Stephanie a její kočičí boxík od Lego. Hračku si lze vzít na návštěvu ke kamarádům nebo si ji vystavit v pokojíčku. Boxíky od Lego Friends nabízejí spoustu zábavy na malém prostoru. Uvnitř této sady se ukrývá Lego Friends minipanenka Stephanie, figurka kočky v předem neznámé barvě, ptáček a sestavitelná kočičí tělocvična. Děti si můžou modely z boxíku vytáhnout a hrát si s nimi nebo si sadu vzít kamkoliv s sebou. 

  • Boxík měří přes 7 cm na výšku a 8 cm na šířku.

  • Počet kostek: 46

Jelikož svým vzhledem připomíná kočku, určitě si děti tuto přenosnou sadu s radostí vystaví. Vezměte své ratolesti na výlet do světa Lega Friends a městečka Heartlake – na místa plná vzrušujícího a kreativního hraní, kde děti objeví postavy, které jsou stejné jako ony, a kde jsou všichni vítáni.

Kostky použité v této nové stavebnici splňují ty nejpřísnější standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání – a tak tomu bylo vždy již od roku 1958. Kostky a součástky použité v této tvořivé stavebnici Lego Friends jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 21 x 16 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 46
Věk: Od 6 let
Načítám