LEGO Friends 41664 - Mia a její mopsíkový boxík

Hledáte roztomilou hračku pro malé stavitele? Pak je pro vás stavebnice Mia a její mopsíkový boxík od Lego Friends tím pravým! 
EAN: 5702016915587
Kód 1: 41664LEG
Kód 2: 2241664
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Inspirujte malé pečovatele stavebnicí Mia a její mopsíkový boxík od Lego Friends. S tímto rozkošným boxíkem mohou děti pečovat o štěňátko. Perfektní dárek na cesty s praktickými rozměry.

Stavebnice obsahuje Lego Friends minipanenku Mii a figurku mopsíka v předem neznámé barvě, ale také sestavitelnou skříňku s kostičkou a psími pamlsky. Malí milovníci zvířat mohou dílky z boxíku vyndat a hrát si s nimi nebo je naopak schovat dovnitř a vzít si jej s sebou na cesty.

  • Model měří přes 8 cm na šířku a 7 cm na výšku

  • Počet kostek: 40

Díky látkovým uším a obličeji mopsíka je tato kapesní přenosná sada vhodná jako dárek, s nímž bude každý psací stůl o něco roztomilejší. Uveďte děti do městečka Heartlake ve světě Lego Friends. Barevné stavebnice se sympatickými postavami jim nabízejí dlouhé hodiny zábavy a možnost sdílet zážitky s nejlepšími kamarády. Tento odolný přenosný model je vyroben tak, aby přežil časté cestování.

Lego výrobky splňují přísné oborové standardy, takže, jsou kompatibilní a vždy umožňují hladké spojování a rozebírání. Kreativní dárkové Lego stavebnice jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 21 x 16 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 40
Věk: Od 6 let
Načítám