LEGO Friends 41663 - Emma a její dalmatinský boxík

Hledáte zábavnou Lego stavebnici pro malého stavitele? Ema a její dalmatinový boxík od Lego Friends je přenosná sada, která zabaví malé milovníky zvířat na cestách.
EAN: 5702016915570
Kód 1: 41663LEG
Kód 2: 2241663
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Přenosná stavebnice Ema a její dalmatinový boxík od Lego Friends je zárukou dobrodružství na cestách. Děti mohou uspořádat party s domácími mazlíčky a poté dílky naházet zpět do krabiček. Uvnitř se ukrývá Lego Friends minipanenka Emy, půvabná figurka pejska v předem neznámé barvě a spousta doplňků, které podnítí dětskou představivost. Děti si mohou se zvířátky hrát v boxíku i mimo něj. Vždy ale skvěle poslouží, když si budou chtít zábavnou sadu sbalit s sebou. Jednoduché modely obsažené v boxících představují skvělý způsob, jak děti uvést do světa Lego Friends. 

  • Tento boxík měří přes 7 cm na výšku a 8 cm na šířku

  • Počet kostek: 41

Díky látkovým uším a psímu obličeji, které představují novinku pro leden 2021, si jej lze vystavit třeba na psacím stole. Ukažte svým ratolestem svět městečka Heartlake, místa vzrušujících misí a úžasných přátelství, kde se děti mohou oddávat své vášni ve společnosti postav, které jsou stejné jako ony samy.

Kostky použité v této nové stavebnici splňují ty nejpřísnější standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání – a tak tomu bylo vždy již od roku 1958. Kostky a součástky použité v této sadě od Lego Friends jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejnáročnější globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 21 x 16 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 41
Věk: Od 6 let
Načítám