LEGO Friends 41448 - Kino v městečku Heartlake

Zprostředkujte dětem zážitek z červeného koberce na filmové premiéře se sadou Kino v městečku Heartlake od Lego Friends.
EAN: 5702016917246
Kód 1: 41448LEG
Kód 2: 2241448
1 129 Kč cena s DPH
poslední 4 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 4ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zprostředkujte dětem zážitek z červeného koberce na filmové premiéře se sadou Kino v městečku Heartlake od Lego Friends. Tento dárek pro děti zaujme kinem ve stylu art deco s řadou autentických detailů, jako je VIP oblast, stánek s popcornem a kelímky na pití. Nechybí ani herečka, která je připravená se podepsat věrným fanouškům. Sada obsahuje vše, co děti potřebují k tomu, aby se octly na filmové premiéře. Model je vyklápěcí, takže po jeho otevření mohou děti objevit VIP promítací místnost s exkluzivními sedadly pro 5 nejúžasnějších kamarádek. Figurky mohou sledovat film na plátně, které lze ale také otočit a připevnit k němu mobilní telefon. Děti se tak mohou stát režiséry a přehrávat divákům vlastní snímky. Děti si mohou hrát na superfanynku Andreu nebo na filmovou hvězdu Amelii, případně prodávat lístky a popcorn. Dále mají malí filmoví nadšenci možnost sledovat premiéru jako VIP host nebo ovládat promítačku. Kino v městečku Heartlake dětem umožní promítat minipanenkám vlastní filmy – stačí opřít mobil o plátno, které lze navíc otočit tak, aby udrželo tablet. Stejně jako u všech sad od Lego Friends je tento model nabitý parádními doplňky pro strhující akci – součástí jsou lístky, papír a propiska, popcorn, kelímky a bankovky.

  • Model z dětského filmu, který měří přes 17 cm na výšku, 27 cm na šířku a 19 cm do hloubky

  • Počet kostek: 451

Lego městečka Heartlake spolu s celou řadou věrohodných detailů a dobře známých postav. Vedou je k vytváření vlastních kreativních světů, ať už samostatně, nebo s kamarády a rodinou. Stavebnice řady Lego Friends nabízejí dobře známé postavy a jsou nabité rozkošnými doplňky, které rozdmýchají dětskou fantazii. Všechny nové stavebnice od LEGO® Friends splňují ty nejpřísnější oborové standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání – a je tomu tak již od roku 1958. Populární Lego stavebnice jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější globální standardy bezpečnosti a kvality.

Rozměry kusového balení: 28 x 48 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 451
Věk: Od 7 let
Načítám