LEGO Friends 41444 - Bio kavárna v městečku Heartlake

Hledáte kreativní narozeninový dárek pro dítě, jemuž záleží na naší planetě? Stavebnice Bio kavárna v městečku Heartlake od Lego Friends jej zabaví na celé hodiny.
EAN: 5702016914818
Kód 1: 41444LEG
Kód 2: 2241444
669 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte kreativní narozeninový dárek pro dítě, jemuž záleží na naší planetě? Stavebnice Bio kavárna v městečku Heartlake od Lego Friends jej zabaví na celé hodiny. Sada zaměřená na trvalou udržitelnost nabízí kuchyňku, kde mohou děti připravovat vybrané dobrůtky, ale také zahradu, kde lze pěstovat různé plodiny. Stavebnice Bio kavárna v městečku Heartlake nabízí zahradní kuchyň a kolo na rozvážku džusů pro děti, které chtějí kostku po kotce postavit lepší planetu. Součástí jsou tři minipanenky pro neomezené hraní, včetně minipanenky dědečka a mikropanenky vnučky, které představují novinku pro leden 2021. Dále nechybí půvabné detaily a realistické funkce, které děti mohou prozkoumávat. Děti mohou pěstovat ovoce a zeleninu, péct chleba, dělat sendviče, obsluhovat zákazníky, třídit odpad a trávit čas s kamarády. Pokud by toho neměly dost, je zde možnost rozvážet na kole džusy. Perfektní dárek nabitý funkcemi pro děti, kterým záleží na životním prostředí. Malí mlsouni si užijí dlouhé hodiny zábavy při přípravě chutných pokrmů s touto kreativní sadou, která je ideální pro děti od 6 let. Řada doplňků rozproudí dětskou kreativitu. Stavebnice nabízí troubu, mixér, kávovar, poličku na sendviče a spoustu dílků v podobě potravin, které vdechnou modelu kavárny život. • Vezměte svého potomka do městečka Heartlake, kde potká postavy, kterým záleží jak na osudu naší planety, tak na kamarádech

  • Stavebnice z prostředí kavárny měří přes 11 cm na výšku, 27 cm na šířku a 10 cm do hloubky

  • Počet kostek: 314

Již od roku 1958 splňují Lego součástky ty nejpřísnější standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání. Kostky a součástky použité v této Lego sadě jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější globální standardy bezpečnosti a kvality.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 7 cm

 

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 314
Věk: Od 6 let
Načítám