LEGO Friends 41443 - Olivia a její elektromobil

Děti, kterým záleží na osudu planety, si jistě zamilují stavebnici Olivia a její elektromobil od Lego Friends. Nechte děti, ať se vydají na imaginární výlet do přírody.
EAN: 5702016914801
Kód 1: 41443LEG
Kód 2: 2241443
12,65 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti, kterým záleží na osudu planety, si jistě zamilují stavebnici Olivia a její elektromobil od Lego Friends. Nechte děti, ať se vydají na imaginární výlet do přírody. Stavebnice Olivia a její elektromobil od Lego Friends se hodí zejména pro děti, které se zajímají o moderní vozidla a o ochranu životního prostředí. Sestavitelný model podněcuje k vymýšlení kreativních příběhů a otevřeným dobrodružstvím! Tato stavebnice od Lego Friends obsahuje 2 minipanenky, figurku štěňátka a model auta. Nechybí ani nabíjecí stanice s větrnou turbínou a místo na piknik. Kola elektromobilu se opravdu otáčejí, takže s ním děti mohou jezdit. Pomocí hadice jej lze připojit k nabíjecí stanici, a když děti roztočí turbínu, začnou „generovat“ elektrickou energii. Získejte si přízeň malých milovníků a milovnic aut a umožněte jim naplnit ideál moderního, ekologičtějšího způsobu života.

  • Auto měří přes 6 cm na výšku a 11 cm na délku

  • Větrná turbína má přes 13 cm na výšku, 9 cm na šířku a 6 cm do hloubky

  • Počet kostek: 183

Součástí populárních stavebnic Lego Friends jsou barevné budovy, parádní modely vozidel a postavy, které děti vedou k tomu, aby se oddávaly své vášni v realistických prostředích. Kostky použité v této nové Lego stavebnici splňují ty nejpřísnější standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání – a tak tomu bylo vždy již od roku 1958. Lego kostky a součástky jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejnáročnější globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 26 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 183
Věk: Od 6 let
Načítám