LEGO Friends 41439 - Pojízdné kočičí kadeřnictví

Pomozte malým dětem zdokonalit stavitelské dovednosti a starat se o zvířátka se stavebnicí Lego Friends Pojízdné kočičí kadeřnictví. 

 
EAN: 5702016911503
Kód 1: 41439LEG
Kód 2: 2241439
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pomozte malým dětem zdokonalit stavitelské dovednosti a starat se o zvířátka se stavebnicí Lego Friends Pojízdné kočičí kadeřnictví. Špičková stavebnice Pojízdné kočičí kadeřnictví zaujme všechny malé stavitele, kteří tak mohou do pojízdného salónu pouštět kočky a starat se o jejich vzhled. Kompaktní dětská stavebnice obsahuje kamarádky Lego Friends Emmu and Miu, a k tomu navíc figurky kočky a koťátka pro nekončící zábavu. Začátečnická kostka umožní malým stavitelům pustit se hned do díla, aby jim zbylo víc času na hraní! Stejně jako u všech stavebnic řady Lego Friends je tato sada nabitá rozkošnými doplňky, včetně kočičí sušenky a lahvičky pro koťátko.

  • Auto měří přes 10 cm a salón přes 6 cm na šířku

  • Počet kostek: 60

Jelikož je kompatibilní se všemi Lego kostkami, mohou jej děti s rostoucím sebevědomím postupně rozšířit. Chcete malým stavitelům poskytnout ještě zábavnější zážitek? Nyní toho můžete dosáhnout s digitálními pokyny Instructions PLUS! S nástroji pro přibližování, otáčení a ukládání a speciálním průhledovým režimem bude stavění hračka. Sady od 4 let s jednoduchými návody pomáhají dětem získávat stavitelské sebevědomí. Kromě toho jim umožňují sdílet radost ze stavění a hraní s dospělými.

Lego dílky splňují přísné oborové standardy kvality, takže si můžete být jisti, že děti svými malými ručkami kostky snadno uchopí a budou s jejich pomocí rozvíjet stavitelské dovednosti – a je tomu tak již od roku 1958. Lego stavebnice testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 12 x 14 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 60
Věk: Od 4 let
Načítám