LEGO Art 31201 - Harry Potter - Erby bradavických kolejí

Fanoušci Harryho Pottera, kteří hledají nový zábavný projekt, si mohou se stavebnicí Harry Potter – Erby bradavických kolejí od Lego Art postavit 1 ze 4 erbů a utéct si odpočinout do kultovního světa.
 
EAN: 5702016914535
Kód 1: 31201LEG
Kód 2: 2231201
2 915 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci Harryho Pottera, kteří hledají nový zábavný projekt, si mohou se stavebnicí Harry Potter – Erby bradavických kolejí od Lego Art postavit 1 ze 4 erbů a utéct si odpočinout do kultovního světa. Projev svou lásku k Bradavicím prostřednictvím sady Harry Potter – Erby bradavických kolejí z řady Lego Art, se kterou si můžeš postavit 1 ze 4 erbovních znaků bradavických kolejí. Odpočiň si od každodenního shonu u této Lego sady čítající 4249 dílků, 9 podložek k zavěšení na zeď, exkluzivní logo Harry Potter, rámeček z kostek, jedinečný závěsný dílek a nástroj pro přestavování.

Tato sada ti umožní ponořit se do tvůrčího projektu inspirovaného světem Harryho Pottera, u kterého si odpočineš a načerpáš energii. Atmosféru doladí exkluzivní hudební doprovod, kde se také dozvíš zajímavé informace o jednotlivých kolejích. Oslav svou vášeň pro kouzla a dobrodružství a postav a vystav si tuto jedinečnou mozaiku. Sadu si můžeš pořídit hned několikrát a postavit si erby všech čtyř bradavických kolejí.

  • Strana tohoto jedinečného kousku měří 40 cm

  • Počet kostek: 4249

Sada nabízí 4 různé možnosti a představuje skvělou odpočinkovou aktivitu pro všechny fanoušky série Harry Potter, kteří mají rádi tvůrčí projekty. Kvalitně zpracovaná brožurka s návodem na stavění tě provede celým projektem a pomůže ti zbavit se stresu při práci na uměleckém díle z Lego kostek. Výtvory ze sad Lego Art pro dospělé jsou vhodné k pověšení na zeď nebo vystavení na poličce. Nabízejí obohacující stavitelský zážitek, při němž si dospěláci mohou odpočinout a ponořit se do tvoření.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky Harry Potter – Erby bradavických kolejí odpovídá těm nejpřísnějším bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 38 x 40 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 4249
Věk: Od 18 let
Načítám