LEGO Classic 11013 - Průhledné kreativní kostky

Stavebnice Průhledné kreativní kostky od Lego Classic oslní řadou Lego dílků nejrůznějších barev, tvarů a velikostí, ale také vzrušujícím výběrem klasických Lego kostek, součástek, očí a kol.
EAN: 5702016888720
Kód 1: 11013LEG
Kód 2: 2211013
26,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Průhledné kreativní kostky od Lego Classic oslní řadou Lego dílků nejrůznějších barev, tvarů a velikostí, ale také vzrušujícím výběrem klasických Lego kostek, součástek, očí a kol. Nakopněte dětskou kreativitu prostřednictvím této stavebnice s 500 dílky. Sada obsahuje řadu průhledných Lego dílků a klasických Lego kostek. Nechybí třeba oči nebo kola, se kterými si můžete sestavit osm i více zábavných modelů. Co všechno najdete v krabici? Vše, co mohou děti potřebovat k sestavení ptáčka, lva, želvy, robota, jednorožce, růžového opeřence, kouzelníka s lektvary a rybky u korálu. Navíc nechybí spousta dalších Lego kostek pro ještě větší porci zábavy!

  • Počet kostek: 500

Sestavení 8 modelů, které sada Průhledné kreativní kostky od Lego Classic obsahuje, je teprve začátek. Na děti čeká celý vesmír plný kreativní zábavy, stačí do něj nakouknout. S 500 Lego kostkami, mezi kterými najdete i celou řadu průhledných dílků, se děti mohou pustit do kreativního tvoření. Stavebnici lze kombinovat s dalšími originálními Lego sadami pro ještě větší množství stavitelských možností. Uvnitř krabice najdete několik samostatných sáčků s Lego dílky vždy ke 2 modelům. Jednoduše si vyberte, který chcete postavit, otevřete sáček s kostkami a pusťte se do stavění! Samozřejmostí je tištěný návod a digitální průvodce Instructions PLUS, který je k dispozici v rámci bezplatné Lego aplikace s návody na stavění. Během stavění lze využít i nástroje pro přibližování, otáčení a vizualizaci modelů.

Stavebnice Lego Classic inspirují k otevřenému tvůrčímu hraní. Podpořit u dětí kreativní myšlení a schopnost řešit problémy nebylo nikdy zábavnější! Lego kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality, aby byla zajištěna maximální konzistentnost, kompatibilita a hlavně zábava. Kostky a dílky Lego Duplo vyhovují těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům na světě.

Rozměry kusového balení: 26 x 22 x 10 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 500
Věk: Od 4 let
Načítám