LEGO Duplo 10941 - Narozeninový vláček Mickeyho a Minnie

Oslavte narozeniny svého dítka ve velkém stylu se sadou Lego Duplo Disney Narozeninový vláček Mickeyho a Minnie.
EAN: 5702016911404
Kód 1: 10941LEG
Kód 2: 2210941
669 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Oslavte narozeniny svého dítka ve velkém stylu se sadou Lego Duplo Disney Narozeninový vláček Mickeyho a Minnie. Narozeninový vláček Mickeyho a Minnie od Lego Duplo Disney je prvotřídní stavebnice pro předškoláky, která přináší bezpočet vývojových aktivit a nápaditých herních možností a pohádkovou atmosféru filmů od Disneyho! Nechybí kultovní disneyovští hrdinové Myšák Mickey, Myška Minnie a Pluto, třídílný sestavitelný vlak, sestavitelný narozeninový dort se svíčkou, 5 kostek s čísly a další doplňky.

Děti budou rozvíjet své jemné motorické dovednosti při stavění a hraní si s vláčkem, seznámí se s čísly na kostkách a osvojí si sociální a emoční dovednosti, zatímco si budou přehrávat příběhy s postavami od Disneyho. Tento úžasný dárek zaručí, že děti na svou narozeninovou oslavu jen tak nezapomenou.

  • Vláček měří přes 15,5 cm na výšku, 35,5 cm na délku a 13,5 cm na šířku

  • Počet kostek: 22

S touto všestrannou stavebnicí dělanou na míru malým stavitelům si můžete hrát na bezpočet způsobů. Odborně navržená stavebnice s dílky dělanými na míru malým ručkám dětí a spoustou zábavných doplňků, které podněcují k hraní rolí – kytarou, ohebnými balónky, dárky a látkovými šaty Minnie. Díky jednoduchému tištěnému návodu čeká rodiče a děti příjemný stavitelský zážitek. Všechny stavebnice Lego Duplo Disney byly odborně navrženy tak, aby s pomocí nápaditých prvků a známých postav umožnily rodičům a malým stavitelům užívat si nekonečné herní zážitky a sdílet vzácné vývojové milníky.

Dílky stavebnic Lego Duplo splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že děti svými malými ručkami snadno kostky uchopí, umístí i rozpojí – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo vyhovují těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům na světě.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Mickey Mouse a Minnie, Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 22
Věk: Od 2 let
Načítám