LEGO DOTS 41910 - Zmrzlinové náramky přátelství

Kreativita čeká! Kluci a holky se zájmem o vlastnoruční výrobu doplňků si určitě zamilují tuto limitovanou edici od Lego DOTS, jejíž součástí je sada Náramky zmrzlinového přátelství.
EAN: 5702016667561
Kód 1: 41910LEG
Kód 2: 2241910
149 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Kreativita čeká! Kluci a holky se zájmem o vlastnoruční výrobu doplňků si určitě zamilují tuto limitovanou edici od Lego DOTS, jejíž součástí je sada Náramky zmrzlinového přátelství. Tato sada na vlastnoruční výrobu náramků dětem dává možnost navrhovat doplňky společně s kamarády a následně jejich vzhled upravovat, jak se jim jen zachce. Obdarujte své dítě zábavnou sadou na výrobu vlastních náramků přátelství s touto stavebnicí z limitované edice Náramky zmrzlinového přátelství od Lego DOTS, která obsahuje 2 nastavitelné pásky a 32 barevných dílků.

Kreativní sada na vlastnoruční výrobu! Při zdobení a sdílení náramků budou děti rozvíjet své schopnosti sebevyjadřování, ať už se nechají inspirovat přiloženými ukázkami vzorů, nebo vymyslí vlastní, jedinečný styl. • Zatímco se bavíte s kamarády, můžete použít barevné dílky z této nebo jiných sad. Děti mohou použít také dílky ze sady Lego DOTS doplňky – série 1, která jim poskytne ještě více možností, jak upravit rozkošné náramky přátelství. Fanoušci umění a rukodělného tvoření si tuto sadu jednoduše zamilují. 

  • Tato rozkošná sada na výrobu náramků měřících přes 20 cm na délku je mimořádně vhodná pro malé designéry, kteří si s sebou chtějí vzít své výtvory na cesty a podělit se o svou oblíbenou verzi.

  • Poček kostek: 34

Hodiny nekonečné zábavy a tvoření poháněné dětskou představivostí! Hračky bez baterií dětem pomáhají rozvíjet dovednosti důležité pro kreativní stavění a hraní a také jim přinášejí radost z vytváření něčeho nového. Otevřete balíček a užijte si hodiny zábavy při zdobení náramků. Díky srozumitelnému návodu si děti s navrhováním poradí raz dva, což jim poskytne radost z vytváření něčeho jedinečného a možnost vychutnat si nekonečnou porci kreativní zábavy. Dopřejte dětem možnost věnovat se kreativnímu tvoření se sadami Lego DOTS. Tato propracovaná sada na výrobu náramků přináší neomezené tvůrčí možnosti, čímž povzbuzuje kreativitu a sebedůvěru dětí.

Již od roku 1958 splňují Lego kostky a destičky ty nejvyšší standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání. Lego kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, takže si můžete být jisti, že všechny stavebnice pro děti splňují ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.

Rozměry kusového balení: 17 x 12 x 27 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 34
Věk: Od 6 let
Načítám