LEGO Star Wars 75318 - Dítě

Dosáhněte maximální roztomilosti s tímto výstavním modelem dítěte od Lego Star Wars. Autentické detaily této populární postavy známé jako Baby Yoda jsou vyjádřeny pomocí Lego kostek, včetně pohyblivé hlavy, uší a pusy pro různé výrazy ve tváři.
EAN: 5702016928570
Kód 1: 2275318
Kód 2: 75318LEG
1 957 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dosáhněte maximální roztomilosti s tímto výstavním modelem dítěte od Lego Star Wars. Autentické detaily této populární postavy známé jako Baby Yoda jsou vyjádřeny pomocí Lego kostek, včetně pohyblivé hlavy, uší a pusy pro různé výrazy ve tváři. Dítě má také svou oblíbenou hračku v podobě knoflíku řadicí páky (dílek je součástí balení), kterou si drží stejně jako v seriálu Star Wars: The Mandalorian. Tento super dárek pro děti ve věku od 10 let a všechny fanoušky ságy Star Wars obsahuje srozumitelný návod na stavění, takže si i Lego začátečníci mohou užít spoustu zábavy a kreativity. Tento model obsahuje také informační štítek a Lego minifigurku dítěte, která bude na výstavce působit okouzlujícím dojmem.

Společnost Lego Group vyrábí již od roku 1999 repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z legendárního vesmíru Star Wars. Řada Lego Star Wars zaznamenala obrovský úspěch a zahrnuje spoustu herních i výstavních sad, které přinášejí radost fanouškům všech věkových kategorií. Fanoušci si mohou postavit vlastní okouzlující model dítěte ze seriálu Star Wars: The Mandalorian. Autentické detaily v Lego stylu z něj činí opravdu výstavní kousek. Tento sestavitelný model, který představuje novinku pro listopad 2020, zachycuje všechny roztomilé rysy této mimořádně oblíbené postavy ze ságy Star Wars, včetně pohyblivé hlavy, pohyblivých uší a nastavitelné pusy pro různé výrazy ve tváři. Sada obsahuje dílek v podobě knoflíku řadicí páky, který je oblíbenou hračkou dítěte a který mu můžete vložit do ruky. Dále nechybí informační štítek a Lego minifigurka dítěte, s nimiž bude tento krásný model kompletní. Sběratelská stavebnice od Lego Star Wars čítající 1 073 dílků představuje parádní narozeninový, vánoční nebo velikonoční dárek nebo speciální překvapení pro děti ve věku od 10 let a všechny fanoušky seriálu Star Wars: The Mandalorian. 

  • Model dítěte měří přes 19 cm na výšku, 21 cm na šířku a 13 cm do hloubky

  • Počet kostek: 1075

Nezabere moc místa, ale když si ho vystavíte, určitě zaujme pozornost všech návštěvníků. Při sestavování této hračky bez baterií si skvěle odpočinete – ať už sami, nebo s rodinou a přáteli. Najděte si tedy čas a vychutnejte si stavění fantastického modelu z vesmíru Star Wars, který si posléze můžete vystavit. Uvažujete nad koupí tohoto modelu pro fanouška ságy Star Wars, který je ve světě Lego stavebnic nováčkem? Bez obav. Součástí je podrobný ilustrovaný návod, takže tuto propracovanou stavebnici hravě zvládne sestavit každý. Nabízíme spoustu různých stavebnic Lego Star Wars pro fanoušky všech věkových kategorií, ať už si chtějí přehrávat slavné scény z filmové ságy, vymýšlet vlastní vzrušující příběhy, nebo by jen rádi autentickými replikami obohatili svou výstavku. 

Ke spojování nebo oddělování Lego kostek není zapotřebí použít Sílu! Splňují ty nejvyšší oborové standardy zaručující konzistenci a dokonale hladké spojování. Lego kostky a dílky jsou komplexně testovány a analyzovány, abyste měli jistotu, že tato sběratelská stavebnice od Lego Star Wars splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti jak na Zemi, tak i ve vzdálených galaxiích!

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 12 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 1075
Věk: Od 10 let
Načítám