Vilac Dřevěné zvukové kostky - Moře

Jedenáct dřevěných zvukových kostek s motivem moře. S těmito kostkami si děti procvičí motoriku i zručnost a zároveň budou objevovat zvuky. Pro děti velmi poutavá hračka. Ilustrováno Ingelou P. Arrhenius.

EAN: 3048700077189
Kód 1: V7718
27,38 € cena s DPH
13,69 € cena s kódem JARNIVYPRODEJ
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Jedenáct dřevěných zvukových kostek s motivem moře. S těmito kostkami si děti procvičí motoriku i zručnost a zároveň budou objevovat zvuky. Pro děti velmi poutavá hračka. Ilustrováno Ingelou P. Arrhenius.

Hlavní vlastnosti:

  • Edukativní senzorické kostky

  • Obsahuje 11 kostek

  • Design Ingela P. Arrhenius

Parametry:

  • Rozměry balení: 19,5 x 19,5 x 4,5 cm

  • Materiál: dřevo

  • Obsahuje 11 ks

  • Design Ingela P. Arrhenius

  • Váha: 0,72 kg

Švédská umělkyně Ingela Peterson Arrhenius se narodila v roce 1967. Umění a design měly vždy místo v jejím životě a než začala její kariéra ilustrátorky, Ingela pracovala jako umělecká vedoucí ve Stockholmu. Poté studovala reklamní a grafický design na umělecké škole také ve Stockholmu. V roce 1992 začala podnikat jako ilustrátorka na volné noze a pracovala mezinárodně napříč reklamou, designem, nakladatelstvím… V minulosti vytvářela tiskové vzory pro tkaniny, tapety, papírnictví, také pracovala na obalech, produktovém designu, bytových doplňcích a hračkách. Její plakáty a designové hračky najdete po celém světě. Má vášeň pro retro styl, což je jasně vidět na jejich dílech a také v jejím nadšení pro typografii a barvy. Nyní žije ve Stockholmu s manželem a dvěma syny.

Hračky Vilac mají značku francouzské agentury ADEME, to znamená, že tyto dřevěné hračky jsou vyráběny ekologicky. Šetří životní prostředí, neznečišťují půdu, vodu a vzduch, neplýtvají energiemi.

Již více než 100 let plní společnost VILAC dětem sny. Francouzská značka VILAC jako vlajková loď francouzského průmyslu pro výrobu dřevěných hraček sídlí hluboko v srdci pohoří Jura, obklopena horami, jezery a lesy. VILAC vyrábí od roku 1911 dřevěné hračky ruku v ruce s tradiční výrobou, moderními trendy, přizpůsobivou ekonomií a důrazem na ekologii. Hračky jsou vyráběny ze dřeva pocházejícího z udržitelně obhospodařovaných lesů, respektujících biologickou rozmanitost a s velkým důrazem na technologie šetrné k životnímu prostředí. Pro dodávku dřeva upřednostňuje VILAC krátké trasy. Používá místní dřeviny a dbá na to, aby byl za každý pokácený strom vysazen nový. Protože dnes již nemůžeme ignorovat výzvy ekologických problémů, VILAC se zavázal k obraně naší planety. Řeka se přeci skládá z mnoha malých kapek. Proto VILAC pokračuje ve svých činnostech šetrných k životnímu prostředí.

Dřevěné hračky Vilac vzbuzují vášeň i o 50 let později, když jako dospělí náhodou najdete v podkroví hračky, které jste jako děti milovali. Vilac již 100 let propojuje děti s hračkami, které si oblíbí a váží si jich. A proč je děti tak milují? To zůstává tajemstvím firmy Vilac.

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 11
Věk: Od 18 měsíců

Dřevěné zvukové kostky - Moře

Načítám