LEGO Art 31199 - Iron Man od Marvelu

Tato stavebnice potěší všechny fanoušky superhrdinů. Postavte si 1 ze 3 portrétů ikonického Iron Mana s touto sadou Lego Art Iron Man od Marvelu a vychutnejte si kreativní únik od každodenních starostí.
EAN: 5702016677706
Kód 1: 2231199
2 939 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tato stavebnice potěší všechny fanoušky superhrdinů. Postavte si 1 ze 3 portrétů ikonického Iron Mana s touto sadou Lego Art Iron Man od Marvelu a vychutnejte si kreativní únik od každodenních starostí. Vychutnejte si zasloužený oddych a postavte si parádní ozdobu domů nebo do kanceláře.

Můžete si sestavit jeden ze tří Iron Manových obleků – bude to MARK III, HULKBUSTER MARK I nebo MARK LXXXV? Pokud toužíte mít všechny tři naráz, pořiďte si stavebnici třikrát a vytvořte výstavku, která nemá obdoby. Součástí tohoto neotřelého Lego stavitelského zážitku je i hudební doprovod, který si můžete pustit k tvoření, a poslechnout si tak zajímaví informace a zábavné historky o sadě. Jakmile budete mít hotovo, stačí přidat dílek s podpisem studia Marvel a pak můžete dílo pověsit na zeď nebo vystavit na polici.

Tato sada 3 v 1 od Lego Art má 40 cm na výšku a 40 cm na délku. Pověste si ji na zeď nebo ji vystavte na polici a nechte vyniknout její detaily.

Tento nástěnný obraz hravě zvládnete vytvořit, i když nejste zrovna umělec nebo nemáte na kontě celou řadu sestavených Lego modelů. Tato sada Lego Art je součástí kolekce stavebnic pro dospělé se zájmem o hudbu, umění, design a architekturu a představuje parádní dárek pro každého, kdo má chuť pustit se do tvoření – ať už uděláte radost sami sobě, nebo někomu jinému.

Rozměry kusového balení: 41,5  x 40,4 x 5,3 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 18 let
Načítám