LEGO Minions 75550 - Mimoňský kung-fu souboj

Vydejte se s malými fanoušky mimoňů na vzrušující dobrodružství, které znají z filmu Mimoni: Padouch přichází. Úžasná Lego stavebnice Mimoňský kung-fu souboj umožňuje dětem přehrávat si impozantní oslavy čínského nového roku.
EAN: 5702016619201
Kód 1: 2275550
Kód 2: 75550LEG
35,19 € cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vydejte se s malými fanoušky mimoňů na vzrušující dobrodružství, které znají z filmu Mimoni: Padouch přichází. Úžasná Lego stavebnice Mimoňský kung-fu souboj umožňuje dětem přehrávat si impozantní oslavy čínského nového roku v prostředí krásného chrámu. Při trénování kung-fu s mimoni budou mít malí stavitelé také stále co objevovat. Užijte si atmosféru čínského nového roku se svými malými fanoušky mimoňů. V krásném chrámu si budou moci přehrávat oblíbené scény z filmu Mimoni: Padouch přichází. Díky třem Lego figurkám mimoňů může zábava začít ihned. Ve stavebnici najdete figurky mimoňů Kevina a Stuarta v kung-fu oblecích, a navíc figurku Otta. Děti mohou mimoňům pomoct zdokonalit jejich kung-fu dovednosti s pomocí zbraní na stojanu a rotující figuríny. Poté se mohou jít v průvodu s čínským drakem podívat na ohňostroj střílející z chrámu.

  • Model chrámu měří přes 17 cm na výšku, 13 cm na šířku a 26 cm do hloubky, takže má ideální velikost na přehrávání parádních příběhů.

  • Počet kostek: 310

Tato stavebnice s mimoni nevyžaduje žádné baterie, takže se děti mohou okamžitě pustit do hraní. Díky digitálnímu návodu Instructions PLUS mohou i menší děti zažít pocit úspěchu ze stavění bez pomoci. Stavebnice Lego Mimoni děti inspirují k hraní příběhů z filmu Mimoni: Padouch přichází.

Lego kostky a stavebnice splňují ty nejvyšší oborové standardy i kritéria kvality společnosti Lego Group. Díky tomu jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozebírání. Dílky stavebnic z řady Lego Mimoni jsou důkladně testovány, aby se zajistilo, že každý model splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 28 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Mimoňové
Počet dílků stavebnice: 310
Věk: Od 6 let
Načítám