LEGO Minions 75547 - Mimoňský pilot v zácviku

Pokud vaše dítě miluje mimoně, tento model letadla z filmu Mimoni: Padouch přichází bude tím pravým dárkem k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti.
EAN: 5702016619171
Kód 1: 2275547
Kód 2: 75547LEG
785 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pokud vaše dítě miluje mimoně, tento model letadla z filmu Mimoni: Padouch přichází bude tím pravým dárkem k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti. Stavebnice dá fanouškům mimoňů spoustu podnětů k přehrávání oblíbených scének z filmu – postavením letadla legrace teprve začíná. Zábavný model letadla s Lego figurkami mimoňů Stuarta (v uniformě pilota) a Boba. Jen co si děti postaví letadlo, mohou se pustit do přehrávání scének z filmu Mimoni: Padouch přichází. V této zábavné sadě budou mít malí stavitelé stále co objevovat. Fanoušci mimoňů si zamilují Lego figurky Boba a Stuarta a skvělé doplňky, které podnítí kreativní hraní – včetně banánu, párku v rohlíku, pytlíku arašídů, kufru a prdícího blasteru! Stavebnice dětem přinese bezpočet příležitostí pro přehrávání nápaditých příběhů. Odnímatelná střecha umožňuje malým stavitelům prozkoumat interiér letadla spolu s mimoni. Umístěte Stuarta do kokpitu nebo sledujte, do jaké šlamastyky se Bob dostane v roli stevarda.

Skvělá stavebnice pro děti ve věku od 4 let. A s návodem Instructions PLUS si děti stavění osvojí raz dva.

  • Sestavitelný model letadla s figurkami mimoňů měří přes 11 cm na výšku, 24 cm na délku a 24 cm na šířku, takže poskytne dostatek prostoru pro ohromná dobrodružství.

  • Počet kostek: 119

Chcete nastartovat kreativitu svých dětí? Máme pro vás skvělou zprávu – tato sada s mimoni je poháněna pouze jejich představivostí, žádné baterie nejsou potřeba.  Skvělý dárek pro děti ve věku od 4 let, zejména pokud již vyrostly ze svých hraček s mimoni určených pro batolata. Díky digitálnímu návodu Instructions PLUS mohou i menší děti zažít pocit úspěchu ze stavění bez pomoci. Hledáte-li narozeninový dárek pro děti, které milují mimoně Boba a Stuarta, jste na správné adrese. Každá ze stavebnic Lego Mimoni děti inspiruje k přehrávání scén z filmu Mimoni: Padouch přichází.

Lego kostky a stavebnice splňují ty nejvyšší oborové standardy i kritéria kvality společnosti Lego Group. Díky tomu jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozebírání. Dílky stavebnic z řady Lego Mimoni jsou důkladně testovány, aby se zajistilo, že každý model splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 35 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Mimoňové
Počet dílků stavebnice: 119
Věk: Od 4 let
Načítám