LEGO Minions 75546 - Mimoni v Gruově laboratoři

Vezměte své děti do Gruova suterénu, kde potkají své oblíbené hrdiny. Lego  stavebnice Mimoni v Gruově laboratoři umožní dětem postavit si a zblízka prozkoumat základnu slavného filmového hrdiny Grua.
EAN: 5702016619164
Kód 1: 2275546
Kód 2: 75546LEG
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vezměte své děti do Gruova suterénu, kde potkají své oblíbené hrdiny. Lego  stavebnice Mimoni v Gruově laboratoři umožní dětem postavit si a zblízka prozkoumat základnu slavného filmového hrdiny Grua. A až se vaše ratolest pustí do přehrávání scének z filmu Mimoni: Padouch přichází s figurkami mimoňů a spoustou doplňků, jen tak nebudou chtít přestat. Děti, které milují filmy s mimoni, si zamilují Lego stavebnici Mimoni v Gruově laboratoři. Figurky mimoňů Kevina a Otta v dětech vzbudí touhu přehrávat si příběhy a vydávat se na dobrodružství i poté, co model dostaví. Úžasná stavebnice ukrývá nespočet legračních prvků, které podněcují ke kreativnímu hraní. Děti mohou sjíždět s mimoni po skluzavce do suterénu, testovat nové auto na rampě nebo spustit pračku pomocí tlačítka.

  • Model laboratoře s figurkami mimoňů měří přes 8 cm na výšku, 17 cm na šířku a 13 cm do hloubky, takže je ideálně veliký pro přehrávání ohromných příběhů.

  • Počet kostek: 87

Kostky, které pohání dětská představivost. Tato sada s mimoni nevyžaduje žádné baterie. Skvělá stavebnice pro děti ve věku od 4 let. Díky digitálnímu návodu Instructions PLUS mohou i menší děti zažít pocit úspěchu ze stavění bez pomoci. Každá ze stavebnic Lego Mimoni děti inspiruje k přehrávání scén z filmu Mimoni: Padouch přichází. Ideální volba, pokud hledáte narozeninový dárek pro děti, které milují mimoně Kevina a Otta.

Lego kostky a stavebnice splňují ty nejvyšší oborové standardy i kritéria kvality společnosti Lego Group. Díky tomu jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozebírání. Dílky stavebnic z řady Lego Mimoni jsou důkladně testovány, aby se zajistilo, že každý model splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Mimoňové
Počet dílků stavebnice: 87
Věk: Od 4 let
Načítám