Seva Stavebnice Armáda - Bojová vozidla

Stavebnice ve vojenských maskovacích barvách pro malé dobrodruhy a bojovnice. Postav děla, tanky, obrněné vozy nebo jinou vojenskou techniku podle svojí fantazie. 
EAN: 8592812177183
Kód 1: 0301-18.01
Kód 2: 40301181
899 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 4ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice ve vojenských maskovacích barvách pro malé dobrodruhy a bojovnice. Postav děla, tanky, obrněné vozy nebo jinou vojenskou techniku podle svojí fantazie. Pevnost výtvorů můžeš prověřit hrou přímo v přírodě, kde si užiješ spoustu zábavy. Stavebnice je určena dětem od 6 let a obsahuje 436 dílů. Pokud byste si nevěděli rady, součástí balení je také podrobný návod ke skládání.

 

"Levá, pravá, seno, sláma..." Nejlepší voják potřebuje nejlepší výbavu. Postav si jedinečný vojenský auto, které nic nezastaví.

Stavebnice SEVA Armáda – bojová vozidla nahrazuje stavebnici SEVA Army 1 a doplňuje novou kolekci SEVA Armáda společně s novými stavebnicemi Letectvo (dříve Army 2) a Speciální jednotka (dříve Army mini 1 a 2).

Polytechnická stavebnice Seva byla na trh uvedena v roce 1979 a stala se natolik oblíbenou, že v roce 2014 oslavila svoje 35 výročí. Stavebnice SEVA je kreativní, dětem rozvíjí mysl i manuální zručnost a její variabilita určitě osloví i Vás. Můžete si z ní postavit funkční vozidla, stroje, letadla, budovy, nábytek, lodě, vlaky...

Její věková hranice není nijak omezená. I když jako výrobce doporučujeme stavebnici pro děti od 4 let, tak máme zjištěno, že za dozoru rodičů si s ní vyhrají i 3 leté děti. A když přeskočíme školku a školu pak Vám prozradíme, že si z ní rádi staví rodiče a dokonce i prarodiče.

Ryze ČESKÁ stavebnice SEVA neobsahuje nebezpečné ftaláty, není tedy důvod proč by měla chybět v některém dětském pokojíčku. Všechny stavebnice Seva jsou navíc navzájem kompatibilní, proto je můžete neustále rozšiřovat.

Rozměry: 33 x 35 x 5 cm

Hmotnost: 1,1810 kg

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 436
Věk: Od 6 let
Načítám