Seva Stavebnice Zvířata - Poslové dobrých zpráv

Stavebnice SEVA Zvířata - Poslové dobrých zpráv obsahuje 171 dílů. V balení najdete barevné dílky k sestavení kohoutka nebo vlaštovky. To samozřejmě není všechno co z dílů můžete postavit. 
EAN: 8592812176476
Kód 1: 0301-70
Kód 2: 40030170
15,19 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 7ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice SEVA Zvířata - Poslové dobrých zpráv obsahuje 171 dílů. V balení najdete barevné dílky k sestavení kohoutka nebo vlaštovky. To samozřejmě není všechno co z dílů můžete postavit. Jelikož jsou možnosti SEVY omezené pouze Vaší fantazií, můžou dílky dostat podobu hrocha, kobylky či pejska. Ponořte se se SEVOU do světa zvířat. Vlaštovka, kohoutek nebo jiný opeřenec? Postavte si cokoliv Vás napadne od žížaly až po slona...

Polytechnická stavebnice Seva byla na trh uvedena v roce 1979 a stala se natolik oblíbenou, že v roce 2014 oslavila svoje 35 výročí. Stavebnice SEVA je kreativní, dětem rozvíjí mysl i manuální zručnost a její variabilita určitě osloví i Vás. Můžete si z ní postavit funkční vozidla, stroje, letadla, budovy, nábytek, lodě, vlaky... Její věková hranice není nijak omezená. I když jako výrobce doporučujeme stavebnici pro děti od 4 let, tak máme zjištěno, že za dozoru rodičů si s ní vyhrají i 3 leté děti. A když přeskočíme školku a školu pak Vám prozradíme, že si z ní rádi staví rodiče a dokonce i prarodiče. Ryze ČESKÁ stavebnice SEVA neobsahuje nebezpečné ftaláty, není tedy důvod proč by měla chybět v některém dětském pokojíčku. Všechny stavebnice Seva jsou navíc navzájem kompatibilní, proto je můžete neustále rozšiřovat.

SEVA se již nevyrábí pouze v modrobílém provedení, ale existuje spoustu dalších barevných provedení.

 

Vyhovuje evropské normě EN71 o bezpečnosti hraček a její kvalita je pravidelně kontrolována. Všechny stavebnice SEVA jsou navzájem kompatibilní a jejich možnosti se dají stále rozšiřovat.

SEVA Zvířata - Poslové dobrých zpráv je určena pro děti od 6 let.

Rozměry: 16 x 31 x 7 cm

Hmotnost: 0,5000 kg

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 171
Věk: Od 6 let
Načítám