Seva Stavebnice Vesmír - Družice

O vesmíru se říká, že je nekonečný. A nekonečné jsou také možnosti stavebnice SEVA. Pojďte zažít dobrodružství se SEVA VESMÍR Družice již tady na Zemi?
EAN: 8592812176438
Kód 1: 0301-67
Kód 2: 40030167
844 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 7ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Stavebnice SEVA VESMÍR - Družice obsahuje 425 dílů. 

O vesmíru se říká, že je nekonečný. A nekonečné jsou také možnosti stavebnice SEVA. Pojďte zažít dobrodružství se SEVA VESMÍR Družice již tady na Zemi? Vesmír či kosmos je souhrnné označení veškeré hmoty, energie a časoprostoru, který je obsahuje. Zahrnuje tedy hvězdy, planety, galaxie, ale také družice, které se pohybují po oběžné dráze kolem jiného hmotnějšího tělesa.

 

"Dědo, postavíme družici a prozkoumáme s ní celý vesmír!" Se stavebnicí SEVA VESMÍR - družice sestavíte tři různé družice. A nejen ty. Složit si můžete vše co Vás napadne. U stavebnice SEVA se fantazii meze nekladou.

V nových barvách (černé a bílé provedení) postavíte model malé družice Van Allen Probes se solárními panely, výkonnou kosmickou družici TESS, která odstartovala do vesmíru 18.4.2018 a družici SEVA, která do vesmíru zatím ještě nelétá, ale jednou jistě bude. Je vyvíjená naší společností a jejím úkolem bude hledat všechny roztomilé a mírumilovné mimozemské civilizace v jiných galaxiích.

Polytechnická stavebnice Seva byla na trh uvedena v roce 1979 a stala se natolik oblíbenou, že v roce 2014 oslavila svoje 35 výročí. Stavebnice SEVA je kreativní, dětem rozvíjí mysl i manuální zručnost a její variabilita určitě osloví i Vás. Můžete si z ní postavit funkční vozidla, stroje, letadla, budovy, nábytek, lodě, vlaky... Její věková hranice není nijak omezená. I když jako výrobce doporučujeme stavebnici pro děti od 4 let, tak máme zjištěno, že za dozoru rodičů si s ní vyhrají i 3 leté děti. A když přeskočíme školku a školu pak Vám prozradíme, že si z ní rádi staví rodiče a dokonce i prarodiče. Ryze ČESKÁ stavebnice SEVA neobsahuje nebezpečné ftaláty, není tedy důvod proč by měla chybět v některém dětském pokojíčku. Všechny stavebnice Seva jsou navíc navzájem kompatibilní, proto je můžete neustále rozšiřovat.

SEVA se již nevyrábí pouze v modrobílém provedení, ale existuje spoustu dalších barevných provedení.

Vyhovuje evropské normě EN71 o bezpečnosti hraček a její kvalita je pravidelně kontrolována. Všechny stavebnice SEVA jsou navzájem kompatibilní a jejich možnosti se dají stále rozšiřovat.

Je určena dětem od 5 let. 

Rozměry: 33 x 35 x 5 cm

Hmotnost: 1,3600 kg

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 425
Věk: Od 5 let
Načítám