LEGO Speed Champions 76898 - Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY

Perfektní dárek pro děti, které rády staví modely závodních aut a hrají si s nimi. 
EAN: 5702016618341
Kód 1: 2276898
Kód 2: 76898LEG
37,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Perfektní dárek pro děti, které rády staví modely závodních aut a hrají si s nimi. Díky dvěma fantastickým modelům elektrovozů značky Jaguar, propracované startovní linii a dvěma minifigurkám v závodnických oblecích Jaguar budou mít k dispozici vše, co potřebují pro nezávislé hraní a zábavné a akční závodění.

Získejte vlastní repliky vozů Formula E a I-PACE eTROPHY Jaguar. Je tu vůbec první možnost postavit si tento Lego Speed Champions model, který je novinkou pro leden 2020 a jehož předlohou jsou dva plně elektrické závodní vozy. Vůz Formula E Panasonic Jaguar Racing Gen2 car je elegantní auto pro jednoho jezdce, které se účastní soutěže ABB FIA Formula E Championship. Model Jaguar I-PACE eTROPHY s výraznou ploutví naproti tomu závodí po celém světě v rámci oficiálních podpůrných sérií.

Obě závodní auta jsou ideální na hraní doma i na cestách. Model Jaguar I-PACE eTROPHY měří 6 cm na výšku, 16 cm na délku a 6 cm na šířku.

Nejlepší závodní sady! Sady se závodními vozy od Lego Speed Champions umožňují automobilovým nadšencům všech věkových kategorií stavět repliky oblíbených vozů, a poté ve své fantazii znovu prožít drama ze závodní dráhy. Tyto modely aut, které představují novinku pro leden 2020, jsou nyní větší a realističtější než kdy dřív!

Rozměry kusového balení: 19 x 9 x 35 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám