LEGO Speed Champions 76896 - Nissan GT-R NISMO

Vůz Nissan GT-R NISMO má fanoušky po celém světě a je držitelem rekordu za nejrychlejší smyk. 
EAN: 5702016618327
Kód 1: 2276896
Kód 2: 76896LEG
17,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vůz Nissan GT-R NISMO má fanoušky po celém světě a je držitelem rekordu za nejrychlejší smyk. Nyní si mohou fanoušci všech věkových kategorií vytvořit vlastní model z Lego kostek. Jedná se tak o ideální Lego dárek pro všechny, kteří rádi staví cool repliky.

Model Nissan GT-R si můžete vystavit nebo s ním vyzvat ostatní auta na závod! Pořiďte si vlastní model vozu Nissan GT-R NISMO Fanoušci tuningu, závodní jezdci a automobiloví nadšenci zbožňují model Nissan GT-R již půl století a nyní mají možnost postavit si Lego repliku tohoto legendárního vozu GT-R NISMO. Tento model obsahuje některé stejné realistické prvky jako skutečný vůz. Sada zároveň obsahuje minifigurku řidiče v závodním obleku Nissan, kterou můžete posadit za volant a pustit se zvesela do akčního závodění.

Jste připraveni pustit se do závodění s jedním z nejpopulárněj­ších, vysoce výkonných sportovních aut na světě – s kultovním modelem Nissan GT-R NISMO? Tato neuvěřitelně propracovaná replika od Lego Speed Champions vychází z driftovacího auta držícího světový rekord, které automobiloví nadšenci obdivují již 50 let. Nyní je řada na vás. Postavte miniaturní verzi z LEGO kostek, zaujměte pozici na startovní linii a uhánějte vstříc vítězství!

Modely aut, které zazáří na závodní dráze! Repliky od Lego Speed Champions, které představují novinku pro leden 2020, jsou nyní o 25 % větší a realističtější než kdy dřív. Automobiloví nadšenci si díky nim mohou postavit miniaturní verze nejznámějších aut na světě, vystavit si je nebo si vymýšlet vzrušující závodnické příběhy.

Rozměry kusového balení: 14 x 7 x 26 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám