LEGO Speed Champions 76895 - Ferrari F8 Tributo

Připravte se na sestavení jednoho z nejvýkonnějších modelů V8, jaké kdy společnost Ferrari vyrobila – přichází F8 Tributo! 
EAN: 5702016618310
Kód 1: 2276895
Kód 2: 76895LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Připravte se na sestavení jednoho z nejvýkonnějších modelů V8, jaké kdy společnost Ferrari vyrobila – přichází F8 Tributo! Tento model Ferrari F8 Tributo od Lego Speed Champions se dokonale hodí pro fanoušky modelů aut a značky Ferrari! Milovníci závodění všech věkových kategorií si jistě rádi postaví tuto miniaturní repliku z Lego kostek. Mohou si nejprve postavit vlastní super rychlý model F8 Tributo, a poté si vystavit elegantní miniaturní repliku nebo vyzvat ostatní auta na napínavý závod.

Nejrealističtější model Ferrari všech dob! Auta řady Lego Speed Champions jsou nyní o 25 % větší než kdy dřív, což znamená ještě více autentických detailů. Tento model vozu F8 Tributo nabízí stejně krásný design jako originál, který se může pochlubit nejrychlejším motorem V8 v dějinách značky Ferrari. Tato sada s červeným modelem auta zároveň obsahuje minifigurku závodního jezdce Ferrari. Posaďte ho za volant a můžete jet! Prožijte znovu drama na závodní dráze!

  • Model Ferrari F8 Tributo měří 4 cm na výšku, 15 cm na délku a 8 cm na šířku.

  • Počet dílků: 275

Stavebnice od Lego Speed Champions pro děti umožní fanouškům aut postavit si miniaturní verze některých světově proslulých vozů. Poté si mohou modely vystavit, věnovat se nezávislému hraní nebo si užívat napínavé závody proti kamarádům.

Rozměry kusového balení: 14 x 7 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 275
Věk: Od 7 let
Načítám