LEGO DC 76160 - Mobilní základna Batmana

Sada Mobilní základna Batmana od Lego DC obsahuje  pět kultovních vozidel, spoustu super zbraní a řadu bezvadných vychytávek. 
EAN: 5702016619393
Kód 1: 2276160
Kód 2: 76160LEG
85,58 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sada Mobilní základna Batmana od Lego DC obsahuje pět kultovních vozidel, spoustu super zbraní a řadu bezvadných vychytávek. Tato sada, která nabízí šest populárních Lego DC minifigurek z filmů s Batmanem, dává dětem vše, co potřebují k tomu, aby se mohly vydat na průzkum dobrodružného světa!

Sada s Batjeskyní na kolech od ego Batman! Děti se jistě rády přidají k Batmanovi, Batgirl a Nightwingovi, kteří jsou v patách nechvalně proslulým superpadouchům, mezi něž patří Mr. Freeze, Man-Bat a Bronze Tiger. Technicky vyspělá mobilní základna Batmana je nabitá vzrušujícími skrytými funkcemi: Odpojte tryskáč Batjet z přívěsu a rozložte jeho křídla. Až s ním přistanete, vyjeďte ze zadní části na čtyřkolce BatQuad. Odepněte ze zadní části náklaďáku motorku. Uvolněte vodní skútr z přední části pomocí dotykového prvku. Na palubě najdete dokonce i vězení pro padouchy a funkci výbuchu, kterou můžete aktivovat při jejich útěku.

Mobilní základna Batmana měří přes 38 cm na délku. Má tak ideální velikost na to, aby se s ní dalo dobře hrát, a zároveň je dostatečně velká, aby obsáhla vše, co děti potřebují pro epická dobrodružství superhrdinů.

Stavebnice a akční minifigurky s Batmanem Sady s Batmanem od LEGO DC vnášejí napětí a epickou zábavu z filmů s Batmanem do vašich domovů.

Rozměry kusového balení: 28 x 54 x 8 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Věk: Od 8 let
Načítám