LEGO DC 76159 - Pronásledování Jokera na tříkolce

Jokerova tříkolka od Lego DC Batman představuje skvělý dárek pro děti, které si chtějí přehrávat souboje mezi Batmanem a Jokerem. 
EAN: 5702016619386
Kód 1: 2276159
Kód 2: 76159LEG
1 245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Jokerova tříkolka od Lego DC Batman představuje skvělý dárek pro děti, které si chtějí přehrávat souboje mezi Batmanem a Jokerem.

Sada obsahuje kultovní auta, parádní zbraně a oblíbené postavy z filmů s Batmanem. Našlapané modely z filmů s Batmanem pro cool děti. Zprostředkujte malým superhrdinům akci a dobrodružství z filmů s Batmanem. Udělejte jim radost Jokerovou strašidelnou tříkolkou, která se může pochlubit cool zbraněmi a plameny šlehajícími z výfuku, nebo jedinečným vozem zvaným Batmobil. S minifigurkami Batmana, Robina, Jokera a Harley Quinn nestojí hraní nic v cestě. A díky parádním funkcím, včetně otevírající a zavírající se pusy v přední části Jokerovy tříkolky a odnímatelného motoru Batmobilu, který může tříkolce dodat mimořádný výkon, nebere kreativní hraní konce.

Lego model Batmobilu měří přes 16 cm na délku.

Sady s Batmanem od Lego DC vnášejí napětí a epickou zábavu z filmů s Batmanem do vašich domovů. Fanoušci superhrdinů se mohou těšit na nekonečnou zábavu při přehrávání oblíbených scén a vymýšlení vlastních kreativních dobrodružství.

Hledáte perfektní dárek pro dítě, které miluje auta a modely z filmů s Batmanem? Ať už patří mezi fanoušky DC komiksů, závodních aut nebo sad s Batmobilem, tato Lego stavebnice na motivy filmů s Batmanem představuje úžasný dárek pro děti ve věku od 7 let. 

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Věk: Od 7 let
Načítám