LEGO DC 76158 - Pronásledování Tučňáka v Batmanově lodi

Stavebnice Pronásledování Tučňáka v Batmanově lodi od Lego DC nabízí malým dětem nekonečné možnosti kreativního hraní s oblíbenými postavami z filmů Batmanem. 
EAN: 5702016619379
Kód 1: 2276158
Kód 2: 76158LEG
8,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Pronásledování Tučňáka v Batmanově lodi od Lego DC nabízí malým dětem nekonečné možnosti kreativního hraní s oblíbenými postavami z filmů Batmanem.

Super model pro fanoušky Batmana! Součástí této stavebnice jsou minifigurky Batmana a Tučňáka, a k tomu navíc Batboat a Tučňákův kachní člun. Lodě sice neplují na hladině, ale i tak nabízejí nevyčerpatelné herní možnosti na souši!

Batboat měří přes 13 cm na délku. Tento malý model inspiruje děti ke hře na superhrdiny v epickém měřítku – až budou mít akce dost, mohou si jej vystavit v pokojíčku.

Tato Lego sada pro děti od 4 let představuje skvělý způsob, jak předškoláci a malé děti mohou rozvíjet své stavitelské schopnosti. Její složení není náročné, takže i začátečníci mohou poznat radost ze samostatného stavění. Jednoduchý návod jasně vysvětluje pracovní postup a dává dětem sebevědomí pustit se do ještě náročnějších Lego projektů. Hledáte parádní dárek s Batmanem pro děti? Pokud sháníte jedinečný narozeninový nebo vánoční dárek pro děti ve věku od 4 let, jsou pro vás stavebnice s Batmanem z řady LEGO DC tím pravým. Všechny totiž nabízejí akční minifigurky a úžasné funkce, a navíc podporují vašeho malého superhrdinu ve vývoji!

Rozměry kusového balení: 14 x 19 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Věk: Od 4 let
Načítám