LEGO Marvel Avengers 76153 - Helicarrier Avengerů

Stavebnice Helicarrier Avengerů od Lego Marvel Avengers zavede děti na palubu Helicarrieru po boku Iron Mana, Captain Marvel, Thora, Black Widow, hrdiny War Machine a Nicka Furyho. 
EAN: 5702016619348
Kód 1: 2276153
Kód 2: 76153LEG
2 939 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Helicarrier Avengerů od Lego Marvel Avengers zavede děti na palubu Helicarrieru po boku Iron Mana, Captain Marvel, Thora, Black Widow, hrdiny War Machine a Nicka Furyho. Pak se společně utkají s M.O.D.O.Kem – superpadouchem s velkým mozkem.

Zažijte akci s minifigurkami superhrdinů Avengerů. Fanoušci filmové série Avengers od Marvelu mají šanci znovu prožít své oblíbené scény a vymýšlet si vlastní příběhy na palubě úžasného Helicarrieru. Model nabízí řadu úžasných doplňků, aby děti mohly vyzbrojit svůj tým superhrdinů do akce. Pak je čas nabít děla, roztočit rotory Helicarrieru, posadit tři minifigurky do kokpitu a připravit se na pořádnou rychlost s touto speciálně navrženou základnou.

Helicarrier Avengerů od Marvelu měří přes 37 cm na délku a přináší tak dětem akci ve velkém měřítku. Zároveň se bude vyjímat na výstavce v každém dětském pokojíčku. 

Stavebnice řady Lego Marvel Avengers otevírají bránu do světa nekonečné zábavy. Díky sběratelským vozidlům, robotům, budovám, minifigurkám, zbraním a vychytávkám se děti mohou těšit na fantastická dobrodružství, která nebudou brát konce.

Rozměry kusového balení: 38 x 48 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Věk: Od 9 let
Načítám