LEGO Marvel Avengers 76152 - Lokiho hněv

Stavebnice Avengers – Lokiho hněv od Lego Marvel malé děti inspiruje k nekonečným hrám v dobrodružném světě superhrdinů. 
EAN: 5702016619331
Kód 1: 2276152
Kód 2: 76152LEG
1 425 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Avengers – Lokiho hněv od Lego Marvel malé děti inspiruje k nekonečným hrám v dobrodružném světě superhrdinů. Během hraní si navíc děti osvojí důležité dovednosti, které jim vydrží po celý život.

Stavějte, hrajte si a učte se. Lego minifigurky Iron Mana, Thora, Hulka, Captain Marvel a Lokiho a parádní sestavitelná vozidla poskytují spoustu příležitostí k přehrávání akčních dobrodružství pro opravdové superhrdiny!

Věž Avengerů měří přes 16 cm na výšku. Tato sběratelská stavebnice inspiruje děti ke hře na superhrdiny v epickém měřítku – až budou mít akce dost, mohou si model vystavit v pokojíčku.

Tato Lego sada pro děti od 4 let představuje zábavný způsob, jak se předškoláci a malé děti mohou naučit stavět. Díky speciálním začátečnickým kostkám mohou radost z nezávislého stavění zažít i naprostí začátečníci. Jednoduchý návod dětem pomůže pochopit proces stavění a získat sebevědomí, takže budou připravené pustit se i do náročnějších Lego projektů. Pokud hledáte ideální narozeninový dárek pro vašeho malého superhrdinu, stavebnice od Lego Marvel Avengers se sběratelskými figurkami, úžasnými funkcemi a nekonečnými možnostmi kreativní zábavy jsou pro vás tím pravým.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Věk: Od 4 let
Načítám