LEGO Marvel Spiderman 76151 - Léčka na Venomosaura

Se stavebnicí Léčka na Venomosaura od Lego Marvel Spider-Man mají děti akci ve vlastních rukou. 
EAN: 5702016619324
Kód 1: 2276151
Kód 2: 76151LEG
1 959 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Léčka na Venomosaura od Lego Marvel Spider-Man mají děti akci ve vlastních rukou. Tato všestranná sada inspiruje malé superhrdiny k nekonečnému hraní tím, že jim umožňuje přehrávat si bitvy mezi Spider-Manem a Venomem.

Marvelovská dobrodružství se Spider-Manem. Fanoušci snímků od Marvelu si mohou přehrávat oblíbené filmové scény a vymýšlet si vlastní dobrodružství s minifigurkami Spider-Mana, Iron Spidera, Spider-Hama a Venoma a zúčastnit se bitvy o Venomovo vejce. Když děti umístí minifigurku Venoma do mocného Venomosaura s děsivými čelistmi a zbraněmi na vystřelování černých pavučin, posunou kreativní hraní na další úroveň. Pak už jen stačí posadit Spider-Mana na jeho mega buginu s parádními zbraněmi a super tlumením.

Venomosaurus měří přes 18 cm na výšku. Tento populární model inspiruje k nekonečným epickým dobrodružstvím a skvěle se vyjímá v každém dětském pokojíčku.

Sady se Spider-Manem od Lego Marvel jsou plné sběratelských vozidel, robotů, budov, minifigurek, zbraní a vychytávek. Tyto úžasné stavebnice děti přenesou do dobrodružného světa superhrdinů, kde mohou rozvíjet důležité dovednosti, zatímco objevují a hrají si.

Rozměry kusového balení: 28 x 48 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman
Věk: Od 8 let
Načítám