LEGO Marvel Spiderman 76149 - Mysteriova hrozba

Stavebnice Lego Marvel Spider-Man: Mysteriova hrozba dětem otevře svět Lego stavebnic, akčních minifigurek a úžasných dobrodružství. 
EAN: 5702016619294
Kód 1: 2276149
Kód 2: 76149LEG
799 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Marvel Spider-Man: Mysteriova hrozba dětem otevře svět Lego stavebnic, akčních minifigurek a úžasných dobrodružství.

Stavebnice se Spider-Manovou helikoptérou a robotem Mysteria Kromě minifigurek Spider-Mana, Ghost Spidera a Mysteria v sadě najdete také skvělou helikoptéru Spider-Mana a Mysteriova mocného robota! Robot je vybaven koly a pohyblivými pažemi, aby si mohl probít cestu k bankovnímu trezoru. Děti mohou chytit Mysteria do drápů Spider-Manova vrtulníku a zastavit jeho robota pomocí pavučin.

Mysterio právě vykrádá banku! A používá k tomu svého obrovského robota! Robot se probíjí svými masivními pažemi k trezoru banky. Spider-Man se řítí do akce ve své helikoptéře. Ghost Spider mu uhání na pomoc na svém skateboardu. Podaří se Spider-Manovi chytit Mysteria do drápů vrtulníku? Skončí Mysterio v pavučině Ghost Spidera? To záleží jen na vás!

Jednoduchý návod vysvětlí každý krok stavění a aplikace Lego Life, kterou lze bezplatně stáhnout, poskytne interaktivní funkce přiblížení a otáčení modelu. Skvělá akční stavebnice pro děti Děti si mohou přehrávat oblíbené filmové scény a vymýšlet vlastní nápadité příběhy s úžasnými vozidly, roboty, budovami, minifigurkami, zbraněmi a dalšími vychytávkami.

Rozměry kusového balení: 26 x 8 x 22 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman
Věk: Od 4 let
Načítám