LEGO Marvel Spiderman 76148 - Spider-Man vs. Doc Ock

Se stavebnicí Lego Marvel Spider-Man: Spider-Man vs. Doc Ock se mladí superhrdinové vžijí do role Spider-Mana a Spider-Girl, kteří uhání do akce na úžasné motorce.
EAN: 5702016619317
Kód 1: 2276148
Kód 2: 76148LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego Marvel Spider-Man: Spider-Man vs. Doc Ock se mladí superhrdinové vžijí do role Spider-Mana a Spider-Girl, kteří uhání do akce na úžasné motorce. Jakmile společnými silami porazí zlého Doktora Octopuse, vydají se na další společná dobrodružství.

Skvělé akční minifigurky a model motorky. Doktor Octopus – znám jako Doc Ock – má čtyři nebezpečné robotické paže. Ale Spider-Man a jeho úžasná dcera Spider-Girl mají k dispozici silnou motorku. Děti si zamilují Spider-Manovu motorku, kterou lze rozdělit na vysokorychlostní motorku a robotického pavouka – to se bude v boji hodit! Střílejte z vystřelovačů, snovejte pavučiny a užívejte si neomezených možností kreativního hraní, ať už sami nebo s kamarády či rodinou. Doktor Octopus řádí jako smyslů zbavený! Před jeho robotickými pažemi nikdo není v bezpečí! Pomůžete Spider-Manovi a Spider-Girl porazit zlého Doc Ocka? Uhánějte do akce na Spider-Manově motorce. Rozpojte úžasné vozidlo a získejte robotického pavouka a vysokorychlostní motorku. Zahajte palbu z vystřelovačů, použijte pavučinu, udělejte vše, co je ve vašich silách, abyste porazili nebezpečného padoucha!

Stavebnice Lego Spider-Man – skvělé dárky pro děti. Stavebnice Lego Marvel Spider-Man dětem otevírají zábavný svět napínavých dobrodružství. Se sběratelskými vozidly, roboty, budovami, minifigurkami, zbraněmi a vychytávkami si mohou fanoušci superhrdinů přehrávat filmové scény, vymýšlet vlastní příběhy nebo umístí nádherné modely na svou výstavku.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman
Věk: Od 6 let
Načítám