LEGO Marvel Spiderman 76146 - Spider-Manův robot

Mladí superhrdinové si se stavebnicí Lego Marvel SpiderMan: Spider-Manův robot mohou přehrávat akční scény z filmů studia Marvel. 
EAN: 5702016619270
Kód 1: 2276146
Kód 2: 76146LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Mladí superhrdinové si se stavebnicí Lego Marvel SpiderMan: Spider-Manův robot mohou přehrávat akční scény z filmů studia Marvel. Jakmile děti umístí minifigurku Spider-Mana do gigantického pavoučího robota, žádný padouch nebude v bezpečí!

Úžasné dobrodružství se Spider-Manem. Tato akční sada s robotem a minifigurkou Spider-Mana otevře všem fanouškům superhrdinů svět kreativní zábavy. Otevírací kokpit robota umožňuje umístit minifigurku Spider-Mana dovnitř. Pohyblivé končetiny zaručí, že je robot vždy připraven na akci, a vystřelovací pavučina je ideální zbraní na chytání padouchů. Hrudník robota zdobí pavoučí zbroj. Uhánějte městem se Spider-Manem! Chraňte svět před zlými padouchy! A až budete potřebovat více síly, umístěte Spider-Mana do kokpitu jeho robota. Když je Spider-Man ve svém obrovském pavoučím robotovi, může jít kamkoli, chytat cokoli a střílet masivní pavučiny! Padouši bojte se… pavoučí robot už si jde pro vás!

Pro ještě větší porci zábavy si zdarma stáhněte interaktivní stavitelskou aplikaci Lego Life s parádními funkcemi přiblížení a otáčení modelu.

Oblíbené Lego stavebnice s marvelovskou akcí! Stavebnice Lego Marvel Spider-Man otevírají vesmír napínavých dobrodružství. Děti si mohou přehrávat své oblíbené filmové scény a vymýšlet vlastní nápadité příběhy se sběratelskými vozidly, roboty, budovami, minifigurkami, zbraněmi a spoustou dalších vychytávek.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 14 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman
Věk: Od 6 let
Načítám