LEGO Marvel Avengers 76143 - Boj o náklaďák

Náklaďák Lego Avengers Kapitána America a Hawkeye přepadli dva padouši s tříkolkou a dronem. Je načase odhalit tajný šestiranný samostříl! 
EAN: 5702016618051
Kód 1: 2276143
Kód 2: 76143LEG
979 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Náklaďák Lego Avengers Kapitána America a Hawkeye přepadli dva padouši s tříkolkou a dronem. Je načase odhalit tajný šestiranný samostříl! Děti si tuto úchvatnou stavebnici se čtyřmi Lego minifigurkami a náklaďákem Avengers doslova zamilují. 

Akční minifigurky superhrdinů představují skvělý dárek pro děti. Tato parádní sada zaručí všem malým superhrdinům hodiny akce. Když se dva padouši vrhnou na tříkolce před náklaďák Avengers a k tomu zahájí útok dronem, všude létají Lego dílky a panuje chaos. Děti ale mohou otevřít náklaďák a odhalit tajnou zbraň – obrovský šestiranný samostříl! Je to léčka! Spojte síly s Kapitánem America a Hawkeyem a ochraňte náklaďák, který napadli dva agenti AIM. Když se padouši vrhnou na své tříkolce před náklaďák Avengers, začíná napínavá Lego akce. Zahájili útok ozbrojeným dronem a teď pálí z nebe. Je načase použít skrytou zbraň. Otevřete náklaďák a odhalte… obrovský šestiranný samostříl! Kdo má převahu nyní?

Se čtyřmi minifigurkami (tři z nich jsou novinkou pro leden 2020), náklaďákem, tříkolkou, ozbrojeným dronem a spoustou vystřelovačů bude tato stavebnice Lego Marvel Avengers inspirovat k přehrávání nikdy nekončících vzrušujících příběhů. Oblíbené Lego hračky pro jednoho i více hráčů. Darujte dětem úžasné hračky, které si zamilují!

Stavebnice Lego Marvel Avengers, které přináší skvělá vozidla, roboty, budovy, minifigurky, zbraně a spoustu dalších vychytávek, jsou ideální pro všechny fanoušky filmů.

Rozměry kusového balení: 26 x 8 x 28 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Věk: Od 7 let
Načítám