LEGO Marvel Avengers 76141 - Thanosův robot

Se stavebnicí Lego Marvel Avengers Thanosův robot si mohou vychutnat zábavu a dobrodružství všichni milovníci superhrdinů
EAN: 5702016618037
Kód 1: 2276141
Kód 2: 76141LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego Marvel Avengers Thanosův robot si mohou vychutnat zábavu a dobrodružství všichni milovníci superhrdinů. Když děti umístí minifigurku Thanose do robota, bude superpadouch šílenější a nebezpečnější než kdykoliv dřív!

Akční hraní s Lego minifigurkou Thanose. Fanoušci superhrdinů si tuto akční figurku Thanosova robota doslova zamilují. Děti mohou otevřít kokpit stroje a usadit minifigurku Thanose dovnitř. Robot s pohyblivými končetinami a obávaná Rukavice nekonečna s 6 Kameny nekonečna dávají superpadouchovi ze světa Marvel Avengers moc vyhladit polovinu života ve vesmíru!

Troufáte si postavit se zlému Thanosovi? Když je tento superpadouch v kokpitu svého robota, je šílenější a nebezpečnější než kdy dřív! A se všemi 6 Kameny nekonečna v jeho Rukavici nekonečna je Thanos téměř neporazitelný. Podaří se hrozivému Thanosovi vyhladit polovinu veškeré populace vesmíru? To závisí jen a jen na vás!

Pro ještě větší porci zábavy si zdarma stáhněte interaktivní aplikaci Lego Life. Stavebnice Lego Marvel Avengers dětem otevírají vzrušující svět hraní na hrdiny. Malí superhrdinové si mohou přehrávat své oblíbené filmové scény a vymýšlet vlastní nápadité příběhy se sběratelskými vozidly, roboty, budovami, minifigurkami, zbraněmi a spoustou dalších vychytávek.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 14 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Věk: Od 6 let
Načítám