LEGO DC 76122 - Clayface útočí na Batmanovu jeskyni

Inspirujte děti k vytváření vlastních napínavých příběhů se sadou Lego DC Batman Clayface útočí na Batmanovu jeskyni, která obsahuje 1037 dílků.
EAN: 5702016369045
Kód 1: 2276122
Kód 2: 76122LEG
2 495 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte děti k vytváření vlastních napínavých příběhů se sadou Lego DC Batman Clayface útočí na Batmanovu jeskyni, která obsahuje 1037 dílků. Batmanova jeskyně je akční stavebnice plná funkcí a prvků, včetně místa s Batpočítačem, odnímatelné transformační věže s funkcí „proměny" Bruce Waynea na Batmana a odnímatelnou budovou vězení s funkcí výbuchu pro zahrání útěku z vězení. V této superhrdinské sadě najdeš také Bat-Tank s rotující věží se 4 raketovými střelami, a navíc vystřelovač a vystřelovač háku, z nichž každý lze oddělit a použít jako zbraně pro minifigurky. Děti mohou popustit uzdu své fantazii a přizpůsobit modely, minifigurky a zbraně pomocí speciálních akčních a batmanovských dílků.

Rychle! Bruce Wayne se musí změnit v Batmana a zastavit Clayface, který útočí na Lego Batmanovu jeskyni! Zkontroluj Batpočítač a naskoč do Bat-Tanku. Střílej na monstrum z vystřelovačů a zkus ho trefit raketami a hákem z Bat-Tanku. Spoj se s Batwoman a zachraňte Robina ze spárů obrovských rukou Clayface. Ale pozor – Two-Face se snaží dostat Catwoman z vězení. Musíš zastavit superpadouchy dříve, než se jim podaří zničit Batmanovu jeskyni!

S šesti minifigurkami a velkou polohovatelnou figurkou Clayface představuje tato parádní stavebnice ideální superhrdinský dárek pro fanoušky Batmana.

Rozměry kusového balení: 38 x 7x 48 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Věk: Od 8 let
Načítám