LEGO DC 76119 - Batmobile: pronásledování Jokera

Děti si zamilují hrát si na Batmana a Jokera v sadě Lego DC Batman Batmobil: pronásledování Jokera. 
EAN: 5702016369137
Kód 1: 2276119
Kód 2: 76119LEG
27,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti si zamilují hrát si na Batmana a Jokera v sadě Lego DC Batman Batmobil: pronásledování Jokera. Tento klasický model Batmobilu je vybaven spoustou úžasných funkcí, které mladé superhrdiny doslova uchvátí, včetně detailního řídicího panelu v otevíracím kokpitu pro minifigurku, batmanovského symbolu na poklicích kol a plamene z výfuku, který se automaticky roztočí při jízdě. Vystřelovače ukryté v Batmobilu jsou zárukou napětí při soubojích proti Jokerovi, který je také vybaven vystřelovačem.

Poplach! Joker tropí neplechu v centru GOTHAM CITY, tak naskoč do Batmobilu s Lego Batmanem a zastav ho. Šlápni na to, ať z výfuku šlehá plamen a pořádně roztočíš batmanovské symboly na kolech. Vysuň ukryté vystřelovače a zahaj palbu. Vyhni se vystřelovači Jokera a pak vyskoč z Batmobilu a dohoň ho na ulici. Dopadni superpadoucha dříve, než nadělá ještě větší chaos!

Tato Lego stavebnice s Batmanem obsahuje dvě minifigurky, a navíc deset různých batmanovských dílků, se kterými mohou děti přizpůsobit své modely, minifigurky a zbraně. Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provede stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 35 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Věk: Od 7 let
Načítám