LEGO Harry Potter 75969 - Astronomická věž v Bradavicích

Astronomická věž v Bradavicích od Lego Harry Potter je až po okraj plná kultovních míst, parádních postav a autentických detailů z filmové série Harry Potter. 
EAN: 5702016616699
Kód 1: 2275969
Kód 2: 75969LEG
2 199 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Astronomická věž v Bradavicích od Lego Harry Potter je až po okraj plná kultovních míst, parádních postav a autentických detailů z filmové série Harry Potter.

Model hradu se spoustou akčních scén z filmů s Harry Potterem. Tato dárková stavebnice z Bradavic obsahuje řadu známých míst z filmů s Harry Potterem, 8 oblíbených minifigurek, sovu Hedviku a spoustu autentických doplňků, včetně mandragor, dopisů, hůlek a lexikonu lektvarů. Děti se mohou přenést do světa magie, v němž navštíví učebnu mistra lektvarů a zúčastní se jeho oslavy, prohlédnou si mandragoru ve skleníku, prozkoumají kolej Havraspár a zamíří do nejvyšší věže na hodinu astronomie.Tato Lego stavebnice z Bradavic dává dětem svobodu vydat se na průzkum celé řady fascinujících místností tohoto kouzelného hradu s Harry Potterem, Hermionou Grangerovou, Horacio Křiklanem, Lenkou Láskorádovou, Nevillem Longbottomem, Ronem Weasleym, Levandulí Brownovou, Draco Malfoyem a Hedvikou. Díky mnoha dobře známým místům a oblíbeným postavám mají děti možnost připomenout si scény a příběhy z filmů, včetně snímku Harry Potter a Princ dvojí krve, a vykouzlit si vlastní neomezená dobrodružství.

Model měří přes 40 cm na výšku, 29 cm na šířku a 17 cm do hloubky a je možné jej snadno propojit s LEGO® sadami z Bradavic 75953LEG, 75954LEG a 75948LEG.

Sběratelské modely, magické minifigurky a nepřetržitá akce. Pokud hledáte perfektní dárek pro rodinného příslušníka nebo nejlepšího kamaráda, věnujte pozornost řadě Lego Harry Potter. Tyto sady přinášejí nekonečnou kreativní zábavu dětem, které rády stavějí z Lego kostek a hrají si se svými výtvory.

Rozměry kusového balení: 38 x 48 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Věk: Od 9 let
Načítám