LEGO Harry Potter 75968 - Zobí ulice 4

Stavebnice Zobí ulice 4 od Lego Harry Potter zavede děti do jednoho z nejvíce neblaze proslulých domů filmové série Harry Potter. 
EAN: 5702016616682
Kód 1: 2275968
Kód 2: 75968LEG
1 749 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Zobí ulice 4 od Lego Harry Potter zavede děti do jednoho z nejvíce neblaze proslulých domů filmové série Harry Potter.

Model domu s minifigurkami a magickými scénami z filmu Fanoušci Harryho Pottera se mohou těšit na nekonečnou zábavu s minifigurkami Harryho, Rona Weasleyho, Dudleyho Dursleye, Vernona Dursleye, Petunie Dursleyové a Dobbyho. 

Součástí sady je šest minifigurek – Harry Potter, Ron Weasley, Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunie Dursleyová a Dobby. Dále se můžete těšit na sovu Hedviku, létající auto s otevírací střechou, dveřmi a kufrem, a k tomu navíc na celou řadu autentických doplňků. Stavebnice Zobí ulice 4 od Lego Harry Potter zachycuje spoustu napínavých scén z filmu. Její součástí je i Harryho přístěnek pod schody, dopisy valící se z krbu a Harryho útěk v létajícím voze Ford Anglia. Sběratelský model létajícího auta z filmů s Harry Potterem. Magická zábava pokračuje venku, když se Ron objeví před oknem v horním patře s létajícím vozem Ford Anglia. Děti mohou otevřít kufr, aby připevnily řetěz k háku uvnitř. A pak už jen stačí vytrhnout okno a Harry je volný! Jak vybrat ten pravý dárek na motivy filmové série Harry Potter

Dům měří přes 17 cm na výšku, 16 cm na šířku a 12 cm do hloubky. Auto má na délku přes 12 cm. Vzhledem ke svým rozměrům a autentickým detailům je tato sada ideální jak na vystavení, tak na hraní. 

Pokud hledáte parádní dětskou stavebnici, prohlédněte si řadu Lego Harry Potter, která nabízí nevyčerpatelnou porci kreativní zábavy prostřednictvím sběratelských minifigurek a úžasných funkcí.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Věk: Od 8 let
Načítám