LEGO Harry Potter 75966 - Komnata nejvyšší potřeby

Stavebnice Komnata nejvyšší potřeby od Lego Harry Potter otevře malým čarodějkám a kouzelníkům bránu do světa kouzel a umožní jim přidat se ke skupině kamarádů na tajné misi s cílem porazit černou magii. 
EAN: 5702016616668
Kód 1: 2275966
Kód 2: 75966LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Komnata nejvyšší potřeby od Lego Harry Potter otevře malým čarodějkám a kouzelníkům bránu do světa kouzel a umožní jim přidat se ke skupině kamarádů na tajné misi s cílem porazit černou magii. Stavebnice na motivy filmu Harry Potter a Fénixův řád Fanoušci Harryho Pottera si mohou přehrávat klasické scény z filmu a vymýšlet si vlastní kreativní dobrodružství s Harrym, Hermionou Grangerovou a Lenkou Láskorádovou. Brumbálova armáda trénuje kouzla v tajemné. Komnatě nejvyšší potřeby. Děti mohou Harrymu pomoci s výukou Patronova zaklínadla. Lenka má zajíce a Hermiona vydru. Vystřelovače se vejdou minifigurkám do rukou a lze z nich pálit na mechanického Smrtijeda. Díky celé řadě super funkcí a doplňků nebere magická zábava konce!

Kompletní model se spojenými částmi měří přes 7 cm na výšku, 19 cm na délku a 6 cm do hloubky. Jednotlivé oddíly lze vzájemně různě kombinovat, což inspiruje k novým herním možnostem. 

Kouzla, tajemno a nevyčerpatelná dobrodružství Stavebnice řady Lego Harry Potter zachycují akční scény z filmů. Tyto úchvatné stavebnice vám přinášejí oblíbené postavy, bájná stvoření a dobře známá místa, díky nimž se i vy můžete naplno ponořit do světa kouzel!

Rozměry kusového balení: 14 x 26 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Věk: Od 7 let
Načítám