LEGO Jurassic World 75942 - Velociraptor: Záchranná mise s dvouplošníkem

Malí dobrodruzi se mohou vžít do role Owena Gradyho, který letí zachránit Sinjina Prescotta v této dinosauří sadě Velociraptor: Záchranná mise s dvouplošníkem od Lego Jurský svět. 
EAN: 5702016616651
Kód 1: 2275942
Kód 2: 75942LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malí dobrodruzi se mohou vžít do role Owena Gradyho, který letí zachránit Sinjina Prescotta v této dinosauří sadě Velociraptor: Záchranná mise s dvouplošníkem od Lego Jurský svět. Tento snadno sestavitelný model letadla s kokpitem pro minifigurku a řetězem na záchranu Sinjina představuje ideální dárek pro předškoláky.

Dvouplošník se může pochlubit začátečnickou kostkou, která vašemu potomkovi usnadní stavění, a řetězem na záchranné mise. Malé děti si tak mohou přehrávat strhující příběhy se 2 minifigurkami z Jurského světa – Owenem Gradym a Sinjinem Prescottem. Součástí je pohyblivý velociraptor, pozorovací stanoviště na stromě a dinosauří hnízdo pro figurku mláděte velociraptora Deltu. Kromě toho se můžete těšit na doplňky, jako jsou mapa k pokladu, dinosauří vejce a 2 diamanty pro kreativní hraní.

 Model dvouplošníku měří přes 6 cm na výšku, 18 cm na délku a 16 cm na šířku.

Počet dílků: 101

Dinosauří zábava! Součástí této dinosauří stavebnice jsou také pohyblivé figurky velociraptora a mláděte Delty, pozorovací stanoviště na stromě s dinosauřím hnízdem a terénní vozidlo. Samozřejmě nechybí ani další zábavné doplňky pro kreativní hraní. Jednoduchý návod na stavění malým dětem pomůže získat sebevědomí tím, že jim ukáže, jak s Lego kostkami zacházet. Vhodné pro předškoláky Lego stavebnice pro děti od 4 let představují skvělý dárek pro předškoláky, které seznámí se světem filmových hvězd, TV postav a hrdinů všedního dne. Obsahují speciální podložku pro začátečníky, která pomůže i naprostým nováčkům zažít radost ze stavění budov, vozidel a dalších modelů.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Věk: Od 4 let
Načítám